Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki mondja el, hogy hogyan kell Nyelves Csókot adni? . Mert még azt sose Próbáltam. S megkéne tanuljam.
Figyelj,azt nem innen fogod megtanulni... :) Nem igazán tanulható, csak spontán jön magától.
De ha mindenképp elméletet szeretnél: amikor olyan közel van hozzád a pasi, hogy összeér az orrotok, nyisd ki a szád és hagyd, hogy a fiú nyelve a Te szádhoz közeledjen. Mikor érzed, hogy ott a nyelve, kezdj el körkörösen, vagy igazából bárhogy mozogni a nyelveddel, ez majd kialakul. Aztán az első meglepetés után nyújtsd ki Te is egy kicsit a nyelved, körülbelül félúton találkozzon a nyelvetek.
Asszem ennyi, remélem jól írtam le az elméletet. Furcsa, nem szoktam figyelni a technikát, csak csinálni :) Hát hajrá!
18/L
jó,de én annyira félek..
még eddig egyik pasimnak sem engedtem meg.hogy lenyaljon csak csókot...
nem tanulni kell, csinálni.
én mikor elősör csókolóztam azt sem tudtam mi az, igy egyböl nyelves lett, de jjó volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!