Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyek jó fej?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyek jó fej?

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Az a helyzet, hogy a lányok kicsit bunkónak tartanak, mert focista vagyok, és azt hiszik a focisták mind bunkók! :(, én is azt érzem az vagyok.Ezen szeretnék változtatni és van egy két jó csaj az osztályomba akivel szeretnék úgy közelebb megbarátkozni(nem járásról lenne szó csak mint beszélgető társ).Egyébként 15 leszek.

Szeretnék kérni tanácsokat ez hogy valósulhatna meg.

Légyszíves csak értelmes válasz vagy ne írj.

Várom a kommenteket minnél hamarabb, hogy már holnap elkezdhessem. :):)

2010. márc. 25. 20:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Legyél a közelükben. Nevettesd meg őket, mesélj nekik vicceket, vagy humoros sztorikat. :)
2010. márc. 25. 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:
ne legyenek bunkó megjegyzéseid, mosolyogj sokat, próbálj meg kedves megjegyzéseket tenni, bókolj (bár lehet hogy azt félre értik és azt hiszik bejönnek neked), légy érdeklődő: kérdezz tőlük valamit és figyelj is a válaszra stb.
2010. márc. 25. 21:17
 3/4 anonim ***** válasza:

mindenképpen legyél figyelmes, gyorsan észrefogják venni, és ezekután érdeklődőek lesznek irántad.

hazuttold meg azt amit ők hisznek rólad. ennYI

2010. márc. 25. 22:36
 4/4 anonim ***** válasza:
hát a focistákról nekem is van egy véleményem, de csak a tajparaszt részükről :D ha ilyen vagy nincs mit tenned...
2010. márc. 25. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!