Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Vajon bejövök neki?
Figyelt kérdés
szóval az egész úgy volt h kb 2 éve kavartunk egy éjszakát(no sex)aztán így elkeveredtünk és rá 1 évre taliztunk véletlen és 2 órát szemeztünk de nem történt semmi..1 suliba járunk és most igy felfigyeltem rá és szoktunk szemezni és be jelöltem iwiwen de még nem volt fent.remélem érthető vtam és most mit csináljak 1általán bejövök neki???fontos lenne
Előre is kösszike a választ
17/L
2010. márc. 25. 20:17
1/8 anonim válasza:
Nem láttuk a szemeit, tehát nem tudjuk. Ebből nem derül ki semmi.
2/8 anonim válasza:
2 órát szemeztetek :O Nem láttam a talpát, így nem tudok véleményt nyilvánítani...
4/8 A kérdező kommentje:
nem voltam taknyos...norm válaszokat lécci
2010. márc. 25. 20:26
6/8 anonim válasza:
Ja, hogy úgy! Így már mindjárt okosabbak lettünk... -.-"
7/8 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csokis volt a szád széle, és nem törölted meg ? és azt sem tudjuk, hogy terhes vagy-e.
8/8 A kérdező kommentje:
miért nem lehetnormálisan válaszni?
2010. márc. 25. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!