Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha színházba visz a srác, utána muszáj vele szexelnem?
Figyelt kérdés
2016. jan. 3. 18:44
11/17 anonim válasza:
Nem Gáborka, nem muszáj. Csak abba kell belemenned amibe szeretnél is.
12/17 anonim válasza:
Ezt gyorsan felejsd el ,ha szeret ilyet nem vár el töled és megvárja amikor te szeretnéd. De ha mégse szeret akkor keres meg.
13/17 anonim válasza:
Csak ha prosti vagy es erre fizetnek.
14/17 anonim válasza:
Yeah, blowjob! https://www.youtube.com/watch?v=n-rqv7QrFhU
15/17 Estienne válasza:
Attól függ, a színház házirendje hivatkozik-e arra, hogy az előadás után kötelező-e az együttlét. Ha erre nincs szabályozás, szokvány akkor nem muszáj. Kivéve, ha ő fizeti a belépődet. Mert akkor mindenféleképp muszáj. Így jártam én is, mikor egy haverommal mentem színházba és ő fizetett. 27/F
16/17 anonim válasza:
Amikor elolvastam a kérdést először persze nevettem!...Aztán egy picit gondolkodtam és rájöttem, hogy mekkora jó már, hogy egyes mia lányok fejében ilyenek megfordulnak, hiszen így nekünk férfiaknak egyszerűbb dolgunk van.
Igen, ilyenkor muszáj szexelni, hiszen ez így és csak is így szokás, másképpen udvariatlanság és felelőtlenség, valamint nagyfokú tiszteletlenség.
17/17 anonim válasza:
A farkán visz színházba a srác? Ha igen, akkor igen.
Egyszavas válaszom az, hogy nem, és ez más programokra is nagyjából érvényes.
VISZONT ha nem akarsz szexelni valakivel, akinek nyilvánvalóan csak a szexre kellenél, és a színház, étterem stb. csak egy behálózásról szól, ne is fogadj el semmit!
Ez így tisztességes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!