Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srac akivel már volt egy jo napom de utána jo barátok lettunk, mert akkor volt pasim azota mar nincs mert nekem mar o kell nagyon szeretnék vele egy kapcsolatott . Mit tegyek?
2-es, most mint barátok vannak együtt. Baráti viszonyban, simán belefér, hogy egyik megkérdezi a másiktól, hogy van-e barátnőd, tetszik-e valaki. Nekem is van nő barátom, és kérdezte nem egyszer, holott tudom, hogy soha esze ágában sincs velem kezdeni, egyikünk sem mazochista! :D A barátságunk többet ér.
Simán elmondhatnád neki, hogy már nem vagytok együtt. Aztán kibeszélitek a te ügyedet szépen, aztán rátereled a szót, hogy vele mi van. Nő ügyben.
Arra vigyázz, hogy ne érezze azt, hogy ha ló nincs, jó a szamár is.
Adj időt, hogy lecsengjen a dolog, akár napokat, alkalmakat. Olykor dicsérheted, tehetsz bátorító gesztusokat, és figyeld, hogy reagál.
Megkérdezheted, hogy milyenek látott hogyan érzett irántad régen, és most. Így már magadra térhetsz.
Hoppá, látom, kicsit régi történet...
Érdekelne, hogyan alakult. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!