Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Demi-homoszexuálisokkal hol tudok ismerkedni?
Budapesten lakom és meleg vagyok.
Viszont egyben demiszexuális is.
(Ez hasonlít az aszexualitáshoz, szóval én addig nem érzek vonzalmat, amíg az illető lelkét meg nem szerettem. Onnantól kezdve viszont igen.)
Szerintem a demi... az a normális viselkedés. Te nem így érzed?
Itt is erről beszélgetnek:
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
De állítólag normális, ha néha van az embernek merevedése, ha egy helyes fiút lát meztelenül. Vagy akár felnőtt-filmben.
Nekem viszont nem áll fel erre. Egyáltalán nem izgat bármi, amit csinál. Még ha extra jóképű és sármos is a srác, akkor sem érdekel. :)
Nekem a srácok csak olyan értelemben szépek, mint egy a szép autó, vagy egy festmény. Nem tudnak izgalomba hozni kicsit sem.
Állítólag viszont előfordul olyan más fiúknál, hogy néha feláll nekik ha látnak valakit, aki nagyon-nagyon bejön nekik.
Nekem viszont sosem volt még ilyen, pedig már 20 fölött vagyok. :)
Csak kíváncsiságból kérdezem, így ha nem muszáj nem kell válaszolnod, de miért kizárólag demiszexuálisokkal ismerkednél?
Esetleg a "sima" melegekben való csalódás miatt?
Részben amiatt is, igen.
Másrészt pedig szeretném, ha olyan Barátom lenne, aki megértené, milyen vagyok. Meg így azért a megcsalás kockázata még csak elvi szinten sem áll fenn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!