Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok! Veletek volt már olyan, hogy azért voltatok egyedül, mert?
Bizonyára volt olyan, hogy valaki nem mert nálam kezdeményezni, pedig szeretett volna, de mivel nem kezdeményezett, ezért nem tudom, hogy volt-e már ilyen velem :D
Egyébként én a magam részéről az a fajta vagyok, aki nagyon szívesen megteszi a kezdő lépést, ha azt látja, hogy csak egy kis bátorításra van szükség. De ha valakin azt látom, hogy ténylegesen megfélemlítem, akkor nem fogok én sem semmit csinálni, mert mégis, hogy legyen egy egészséges, kiegyensúlyozott kapcsolatunk? Félni fog tőlem élete végéig, és jól betanított kiskutyaként csinálja, amit mondok neki, nem mer szembeszállni velem? Erre nincs szükségem, és valószínűleg emiatt sem merték egyáltalán a vonzalmukat kifejezni az esetleges érdeklődők, nemhogy egyáltalán puhatolózni, mert érezték, hogy ezen a téren "kevesek" lennének nekem.
Mellesleg szerintem hülyeség így megmondani, hogy egy nőnek ilyennek vagy olyannak kell lennie, mert a szépségét az adja meg. Persze, valakinek igen. Én egy harsány, impulzív személyiség vagyok, röhejesen néznék ki finomkodva és halkan megbújva egy sarokban, ahol nőiségem hideg szépségéből nézem az alantas pórnépet. Mindenkinek olyannak "kell" lennie, amilyen a személyisége, a viselkedését is ahhoz érdemes igazítania. Megtalálja a magához való társat úgy is, és kisebb a csalódás esélye.
sokan keverik a magabiztosságot az arroganciával.
igen, egy magabiztos nő lehet kedves ÉS önálló.
a férfiaktól is ugyanezt várom el. se a macsóság, se az önkéntes lábtörlőség nem vezet egyenlő és felemelő kapcsolathoz.
"Te nem egészségesen vagy magabiztos, hanem egosta. Szép estét. :)" --- :)
"Egoista mert tisztában vagyok saját magammal, hát jólvan"---Nem úgy tűnik, de OK :)
"Jelenleg két férfi is udvarol, az egyik velem egykorú, tuti a magabiztosságom és taplraesettségem miatt nem kezdeményez. "---akkor, hogyan udvarol? Ütik egymást a szavaid, talán ezért írták, hogy nem vagy tisztában magaddal sem :)
biztos jó egymást kifikázni,
de lehet olyan, hogy nagyon kétértelmű, homályos jelzéseket küld a férfi, vagy bámul, de meg se szólal, nem kérdezi meg, hogy eljössz-e velem valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!