Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen belezúgtam, mit írjak neki?
Figyelt kérdés
Van egy srác, már egy csomószor összefutottunk, és mindig nagyon néztük egymást, és én teljesen odavagyok érte...mit írjak neki? vegyem fel msnre? vagy csak egy email,,de mi legyen benne? Nem akarom, h gypsnek nézzen, meg azt se, hogy idiótának..Csak hogy szia..(na itt elakadok:S:D ) tudom hogy stúdiós, meg hogy kosarazik..áhh..normális válaszokat jó..leb.ni nem kell..nem azért kérdeztem, csak hogy segítaéget kérjek..köszi2010. márc. 25. 11:28
1/4 anonim válasza:
Sz.tem ne nyomulj meg semmi ilyenek. Csak simán kérdezd meg, van e kedve csacsogni.
Onnantól már úgy is jön minden magától.
2/4 A kérdező kommentje:
Neeeem eszem ágában nincs nyomulni...
Csak még sehogy sem beszéltünk..és így ismeretlenbe megszólítani..azzal vagyok bajban..:S
2010. márc. 25. 11:36
3/4 anonim válasza:
Nincs abban semmi gáz, ha megkérdezd, nincs e kedve kicsit dumálni, ismerkedni.
4/4 anonim válasza:
Szerintem vedd fel msn-re.
és ott kezd úgy,hogy:
Szija! mizu?
Remélem nem baj,hogy felvettelek,csak nagyon szimpatikusnak tünté,és szeretnélek jobban megismerni :)
téma bármi lehet,kivéve exek,és a szex (azt majd késöbb hozd fel :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!