Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sportos, izmos fiúk/férfiak! Nektek milyen lányok jönnek be?
Engem elsősorban a belső érdekel, a külső is fontos, de alapjáraton nálam az ész a mérvadó.
Külsőre nincs olyan ideálom, amihez ragaszkodnék, jöhet bármilyen haj- és szemszín. Hosszú haja legyen, rövid semmiképp se.
Az alkata az arany középút legyen. Ne túl vékony, de ne is túlsúlyos, de az egyáltalán nem probléma, ha van mit fogni rajta.
Magasság? Ha nem magasabb nálam egy fejjel, akkor nincs probléma.
Öltözködésileg sincs elvárásom, csak ne legyen igénytelen. De elegáns, avagy sportos, bármelyik jöhet, nem fogom megváltoztatni senki stílusát sem, hiszen én sem tenném meg senki kedvéért sem.
Nálam előny, ha inkább otthonülős és nem pasizós. Ha bulizós, azzal sincs problémám, hiszen, ha valakivel együtt vagyok, nyilván bízok benne.
Romantikus legyen, az ágyban pedig perverz, kísérletező, és nagy étvágyú.
Ha tud főzni, előny, de nem elvárás, alkotnánk közösen.
Nem várom el tőle, hogy sportoljon minden nap, de néha elmehetünk együtt futni, vagy edzhetünk otthon is, együtt.
Legyen humora, és értékeljen minden apró dolgot, jelet, tettet.
Ne legyen túl anyagias, ne várja el, hogy mindent megkap, csak oda alapon.
Ha valami problémája van, akkor ne vonuljon el, ne hisztizzen, hanem beszéljük meg, mert mindent meg lehet.
Mivel nem írtad, kedves kérdező, hogy belső tulajdonságokat, vagy külső jegyeket keresel, ezért leírtam mindkettőt.
25/F
19:41, csak az tiszta aki minden nap mossa a haját?? Jézusom az ilyen látott már női hajat közelről?? Egyrészt a legtöbb embernek egészségtelen naponta mosni, csak korpásabb lesz tőle, másodszor meg a legtöbb nőnak hosszú haja van. Tudod azt mennyi idő elkészíteni?? Arról nem is beszélve, hogy mennyi sampont fogyaszt... Normális esetben elég hetente egyszer megmosni egy hosszú hajat.
Persze akinek 3 cm az egész, az könnyen beszél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!