Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Ennyire fordítva működün...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ennyire fordítva működünk? 22L

Figyelt kérdés

Ha tetszik nekem egy srác és látom, hogy felfigyelt rám, vagy észreveszem, hogy gyakran néz, akkor én is felveszem vele a szemkontaktust, keresem a tekintetét a 'tömegben' stb. Én azért teszem, mert akarnék is tőle valamit. Mi másért bámulnám? Senki sem hülye, hogy olyan emberen legeltesse a szemét, aki egyáltalán nem jön be neki, sőt, nemde?

A fiúknál-férfiaknál nem így van? Nem arra kell gondolni, akit 1-2x megnéztetek, hanem akit majd minden alkalommal, ha láttok. Van olyan, hogy ennek ellenére, hogy így nézitek, mégsem akartok semmit? Akkor mire bámulni feltűnően, amit bárki kiszúr. És ismételném magamat, itt nem arról van szó, hogy megnéztek egy kipakolt dekoltázst, vagy egy kerek feneket. (mert nincs kint semmi)

2015. dec. 30. 16:48
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
nyugi, tuti bejössz acsávónak és az is veszi a dolgokat, csak esetleg még kell egy kis bíztatás neki, bár az is lehet hogy nem fog lépni.
2015. dec. 30. 21:47
 12/15 mikeXxX ***** válasza:
Csak egy kérdés merült fel bennem te is adsz elég jelzést biztosan ? Mert teszem fel én is jártam vásárolni valahová és azt hittem tetszem valakinek mivel az első jelek ezek voltak de aztán meg egy beszélgetés alatt más kép jött le nekem ott már nem úgy tűnt illetve félreérthető volt ! 2x meg nem biztos , hogy nekifut az ember de attól még lehet , hogy tetszel neki !
2015. dec. 31. 04:39
 13/15 A kérdező kommentje:
Beszélgetésnél is lejött célzásokból, hogy tetszem neki. Tehát magával a tetszéssel nincs is talán gond, hanem azzal, hogy ezzel merül ki, nem próbálkozik.
2015. dec. 31. 09:21
 14/15 anonim ***** válasza:
41%

kettővel fölötti vagyok

nem igazán mérvadó a sok lúzer csávó kommentje, szóval én nem nagyon hallgatnék rájuk, a női hozzászólók véleménye pedig még annyit sem jelent, mivel semmi kompetenciájuk.

na szóval az a helyzet, bármilyen közönségesen is hangzik: egy csávó bármit megdugna, amin lyuk van. ez az alapvető vonzalom titka. na most mivel van rajtad lyuk és ha a körítés is vonzó, ő pedig nem egy gorg klúni: nem zsongják körül a nők.

tehát biztos lehetsz benne, hogy szívesen töltene veled időt, ennek a gátja nyilván az önbizalomhiány, ami neked is van, meg a csávónak is talán, itt fölöttem lévő kommentelőnek meg aztán végképp semmi önbizalma.

2015. dec. 31. 10:11
 15/15 mikeXxX ***** válasza:
12# vagyok újra ! úgy értettem te is jelezted e neki , hogy ő is tetszik a szemzésen kívül is ?
2015. dec. 31. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!