Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azoknál a pároknál, akiknél a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknál a pároknál, akiknél a lány csókolta meg először a fiút, volt valami hátrány emiatt később?

Figyelt kérdés
Vagy ez is tök természetes dolog?
2015. dec. 30. 14:29
 1/4 anonim válasza:
Nem semmiféle hátrány nem származott belőle és azóta is 7 éve együtt vagyunk.
2015. dec. 30. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Szegény párom nagyon tapasztalatlan volt és iszonyatosan tetszettem neki, de nem mert megcsókolni. Mivel nekem is bejött, gondoltam, miért ne csókolhatnám meg én először.

Nekünk egyáltalán nem okozott gondot sosem. 3 éve járunk.

2015. dec. 30. 15:23
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

2 lány volt, akik annyira odáig voltak értem, hogy már az első randin megcsókoltak kb. pár óra után. Nem én őket. Ők engem.

Mindkettejüket ezután majdnem szarba sem vettem, kb csak kúrásra tartottam és néhány hónap után elhalt a kapcsolatunk, miután ők is látták, hogy engem nem érdekelnek komolyan.

Ez nem valamilyen tudatos döntés volt, egyszerűen ezt váltották ki belőlem valahogy. Nem éreztem, hogy egyenlőek vagyunk a kapcsolatban.

Pedig általában eléggé a "jófiúk" közé vagyok sorolva. Az életben is csak még 5 lánnyal voltam, abból 3 tartós, több mint egy éves barátnő volt.

26/F

2015. dec. 30. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi hátrány nem volt belőle, boldog házasok vagyok. Kellett volna, hogy legyen?
2015. dec. 30. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!