Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó pasik vannak a Varga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pasik vannak a Varga Márton Kertészeti szakközépben?

Figyelt kérdés
Épp oda felvizek és szeretném tudni, hogy cuki fiúkák járnak-e oda, mert én nagyon szercsizem a helyes és cuki fiúket, főleg azokat akik kondiznak is :D
2010. márc. 24. 17:07
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:

úúú 19:15 most meg kéne ijednem??? 0.0

te mekkore egy gyökerecske vagy. ingenis kapkodnak utánam a fiúkák :D

de te biztos csak egy önbizalomhiányos kis szarcsimbók vagy akinek csak egy nyomi csaja van.

szóval te nem lehetsz egy szépség.

2010. márc. 25. 19:18
 42/49 anonim válasza:
A raptorok ugyan oylan nyomorékok mint te csak fiú kiadásban. Na köszöntem
2010. márc. 25. 19:23
 43/49 anonim válasza:

Bocs csaj voltam de mind1... És te vagy a kis önbizalom hiányos szarcsimbók, aki ilyen stílussal azt hiszi teljesen oké... És ne haragudj, igen is szép vagyok, hisz modellkedem. Szóval nekem ne ugassál mert ha megtudom kivagy, örök vigyorgóra tépem az az aprócska kis pofádat!

VMSzKI-s tanuló

2010. márc. 25. 19:25
 44/49 anonim ***** válasza:

A ribanc szó jelentése:

A jobb latin, olasz szótárakban megtalálhatjuk, miszerint a ribaldo szó a latin Plautius vígjátékában szereplő, hitvány kerítő alak Ballio nevéből ered, a latinban a ballio jelentése hitvány /30/. A latinból e fogalom elterjedt különböző változatokban számos országban, az olaszban ribaldo, a francia nyelvben ribaud (kiejtve: ribo) /31/, az angolban ribald /33/, a magyarban ribanc formában, ugyanazon jelentéssel, a franciában például a ribauderie értelme k*rváskodás.

Gondoltam ezt leírom neked csak, hogy tudd mért hívlak ribinek, mert szerintem aztsem tudod hogy mit jelent:D Magadra ismersz? Akkor tegyed a következőt: Menj fel a háztetőre és ugorj szépen le! És már egyszerű ribi leszel, hanem egy ribi hulla:D Jobban hangzik nem?

Ja igen lehet hogy megnéznek és lehet hogy le is fektetnek de csak sexre kellesz nekik semmi másra! Ez tény és fogadd el... Sosem fogod megtapasztalni a szerelmet mert egy k*rvának nincs szüksége rá.

Egy Varga Mártonos diák és fiú( Legalább figyelj oda, hogy ki mit ír baz szerencsétlen nyomorult kis ribanc!

2010. márc. 25. 19:34
 45/49 anonim ***** válasza:

Tercshes vagycs tecs Szharcsi, Fhoscsi, Gheccsi, Furcsa Kurcsva, mercs nemcs tudszcs rendescsen csiznics!

Amúgy meg K.U.R.V.A A.N.Y.Á.D!!

2010. márc. 25. 19:34
 46/49 anonim ***** válasza:
Ha ribanccs vagy küldj magadról képet! Ha buzcsi vagy akkor hanyagolhatod a fotót...
2010. márc. 25. 19:36
 47/49 anonim válasza:
Légyszíves menj vissza anyádba és kapartasd ki magad! Szennyezed a környezetet kisk*rva!!!
2010. márc. 25. 19:52
 48/49 anonim ***** válasza:

Ti nagyon hülyék vagytok. Nem veszitek észre, hogy az idióta válaszokkal lovat adtok alá. Ez egy fiu, csak homokos hajlamai vannak, és most beleéli magát egy ilyen lány szerepébe.

Ne válaszoljatok neki, mert ezen élvezkedik!

2010. márc. 26. 12:49
 49/49 anonim válasza:
Igen vannak helyes fiúk a Vargába. Egy jó tanácsot fogadj el: kicsit változtass, mert ezzel csi-zéssel kifognak utálni a VMSZKI-ből. Egyébként a 3 helyes fiú neve: Tomi Bálint Árpi!
2010. márc. 28. 21:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!