Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Jó pasik vannak a Varga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó pasik vannak a Varga Márton Kertészeti szakközépben?

Figyelt kérdés
Épp oda felvizek és szeretném tudni, hogy cuki fiúkák járnak-e oda, mert én nagyon szercsizem a helyes és cuki fiúket, főleg azokat akik kondiznak is :D
2010. márc. 24. 17:07
1 2 3 4 5
 31/49 anonim válasza:

Szerintem ne akarj a vargába menni tele van raptorokkal!XD

Másodszor pedig nagy csapástól szabadítanád meg a sulit ha inkább hanyagolnád!

2010. márc. 24. 20:46
 32/49 anonim válasza:
Ez komoly?! Na nee! Nem kérünk ilyen "csi"-zős ribancokból köszönjük! Csak rontanád a suli légkörét, és ennél jobban csak a színvonalát! Légyszíves kíméld meg a sulit ettől a gigantikus csapástól!
2010. márc. 24. 21:02
 33/49 anonim ***** válasza:

Vegyétek már észre hogy ez a kérdező egy fiugyerek, aki szórakozik veletek.

Mivel homoszexuális hajlamai vannak, ezért most beleéli magát egy ilyen lány szerepébe.

2010. márc. 25. 08:22
 34/49 A kérdező kommentje:

20:46 mit azok a raptortok? talán valami dino fajtácska? a dínókat szeressük és imcsizzük :D úgyhogy mindenképpen oda megyek :D puszcsi :D

21:02 tőlem nem romolna a sulesz szinvonalkája :D inkább csaj javítaná, hogy végre lenne egy szupicsi-csajszi a környéken :D pusszantás :D

jaj drága egyetlen 08:22 tündérbogárkám! én lány vagyok tetőtől talpig :D ha nem hiszel nekem kérdezd meg a volt pasiaimat :D ők milyen édik voltak :D imádtak :D

2010. márc. 25. 14:56
 35/49 anonim válasza:
Figy te idióta! Ha az "eddigi pasijaid imádtak" akkor nem hagytak volna ott... A másik pedig utálják elég sokan az ilyen magadfajta ribancokat! A harmadik rengeteg szuper csajszi jár az iskolába! A negyedik ha meglátlak a suli épületébe bakanccsal taposom ki a beledet!
2010. márc. 25. 16:11
 36/49 anonim ***** válasza:
Sajna de nem hiszünk neked. Túljátszod a dolgot és ettől átlátszik.
2010. márc. 25. 16:34
 37/49 anonim ***** válasza:

Na figyelj te kis ribi! 1. az iskolának nincs szüksége egy ilyen ribancnyelvet használó kis csitrire! Amikor Isten az intelligenciát osztotta, Te a vécén voltál? 2. "tőlem nem romolna a sulesz szinvonalkája"---> ezt komolyan mondod? Mikor már beléptél felvételire a suliba már akkor romlott a suli színvonala te "értelmiség"!

16:11-es vállaszolonak igaza van! Akkor mért hagytak el? Ja igen nem tudsz rá vállaszolni, mert olyan hülye vagy. hogy ha az IQ-d kettővel több lenne, akkor már lehetnél sültkrumpli. Te már 12 évesen elkezdtél pasizni hogy annyi volt már neked? Szánalmas vagy... Legjobb ha távol tartod magad a sulitól mert ha nem akkor én foglak onnan kirugdosni! Bocs nem csak segítek a 16:11-es vállaszolónak. Na bye...

Egy Varga Mártonos diák

2010. márc. 25. 18:14
 38/49 anonim válasza:
21:02 és a 16:11 is én voltam vagyis egy Varga Mártonos tanuló! Cseppet sem hiányzol oda!
2010. márc. 25. 18:21
 39/49 A kérdező kommentje:

asszem van egy cuksi szerelmes párocska itt. és az nem más mint Egy Varga Mártonod diák és a Varga Mártonos tanuló

jaj de cuksik vagytok :D

am a pasiaim nem elhagytak, hanem én hagytam el őket :D

szóval szarcsi vagy :P

2010. márc. 25. 18:45
 40/49 anonim válasza:

Te nagyon hülye! Nem tök mindegy, hogy mi van odaírva, hogy Varga Mártonos diák, vagy Varga Mártonos tanuló?? Ugyan azt jelenti! Ha kertészetre jelentkezel, akkor is csak főgyökérnek vennének fel! És kétlem, hogy te hagytad volna el a srácokat... Kinek kell egy ilyen kis nyávogós kis p*csa?! És te vagy szar... sőt fokozhatnám, de akkor holnapig írhatnám a dolgokat, mert ez a stílus nem nyerő! Nah jó... nem pocsékolom itt az időmet egy ilyen barom szar alaknak!

egy Varga Mártonos tanuló

2010. márc. 25. 19:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!