Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak kiváncsiságból kérdezik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak kiváncsiságból kérdezik meg randin, hogy mekkora fizetést kapunk?

Figyelt kérdés
Megjegyzem, lány vagyok, és tőlem kérdezte a fiú, akivel még nem vagyok komoly kapcsolatban,de randizgatunk. De talán pont azért kérdezte, mert neki fontos, hogy jó szituált nő legyen a párja?
2015. dec. 25. 12:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

De, tökéletesen megértelek.

Ha te levélben rám írnál, ismeretlenül, fogalmam sincs, ki vagy, mi vagy, akkor nem nagyon tudok veled miről beszélgetni, de azért, hogy lásd, az érdeklődés kölcsönös, kérdezni kell valamiről, legyen miből kiindulni. Megkérdezem merre laksz, hány éves vagy, mivel foglalkozol, nem azért, mert egyébként annyira érdekel az anyagi háttered, hanem mert szeretnék minél többet megtudni rólad. Elvégre, nem mindegy, hogy az ember a napjának harmadát mégis mivel tölti, az rengeteg idő, nagyban meghatározza az életed, és szerintem nem mellékes kérdés. Főleg nem a legelején, amikor próbálunk ismerkedni.

2015. dec. 25. 14:14
 12/14 anonim ***** válasza:
#11: igen, erre én is gondoltam, van ebben igazság, mármint kiindulási alap. Ám azzal nem feltétlen értek egyet, hogy a munkád határoz meg téged, az csak egy szerep, amit betöltesz. Régen rossz, ha valakinek az határozza meg a személyiségét, életét. :) De értem, nyugi.
2015. dec. 25. 14:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Én fizetésről még nem kérdeztem senkit, arról, hogy mivel foglalkozik, igen. Ennek két oka van, az egyik, hogy egy jó beszédtéma, én is szeretek a saját karrierutamról, tapasztalataimról beszélni, másrészt az kiderül ezzel a témával kapcsolatban a másikról, hogy milyen a munkával kapcsolatos hozzáállása, mennyire "kényelmes", felelősségteljes, vagy esetleg előszeretettel tartatja el magát. Ez viszont már az elején is fontos, mert én sem vagyok fejőstehén, és nem szeretem, ha ki akarnak használni.
2015. dec. 25. 14:21
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ha a beszélgetésből nem világos, hogy miért kérdezte, akkor nyugodtan háríthatsz, hogy ezt a témát túl korainak érzed, de mégjobb, ha kerek perec rákérdezel, hogy egyáltalán miért hozta fel?

viszont ha ezt nem túl elutasítóan teszed és ügyesen kötsz át belőle, akkor sokkal érdekesebbé válhat a beszélgetés, hogyha kibontjátok, hogy miért kíváncsi rá, hogyan vélekedik az anyagi dolgokról, hogyan viszonyul a pénzhez, munkához, megtakarításhoz, vagyonhoz, hogyan kezel különféle helyzeteket. hiszen ebből nagyon fontos emberi tulajdonságok derülhetnek ki mindkettőtök számára, amik akár meghatározóak is lehetnek a kapcsolat alakulásában.

sok féle oka lehet, hogy megkérdezi és nem feltétlenül kell, hogy ez problémát jelentsen, bár nagyon nem mindegy, hogyan teszi. az is lehet, hogy neki fotnos, de lehet, hogy csak égette már meg magát korábban azzal, hogy ez túl későn került elő és emiatt vált számára fontos kérdéssé. ne feledd, hogy egy randin sok olyan "vizsgakérdés" előkerül, ami attól vált valaki számára fontossá, mert a korábbi randikon/kapcsolatok során problémát okozott és nem akar mégegyszer belefutni.

ha például a munkád kapcsán felvetődik, hogy azzal jól lehet-e keresni, akkor lehet, hogy csak általában kíváncsi, mert vannak mindenféle sztereotípiák, közvélekedések és csak kíváncsi, hogy ez hogy viszonyul a valósághoz. az is lehet, hogy azt próbálja belőni vele, hogy milyen életszínvonalon élsz, milyen jövőbeli programokat engedhetsz meg magadnak, mert ha nagyon jól keresel, akkor ciki lehet egy talponállóba menni a következő randira (bár lehet pont ettől érdekes is), viszont ha nagyon rosszul keresel, alig jössz ki a fizetésedből, akkor lehet nagyon kellemetlen is egy drágább hely vagy program, még akkor is, ha ő hív meg rá.

de az is lehet, hogy csak azt akarja felmérni a kérdéssel, hogy mennyire vagy ambiciózus/anyagias, vagy önfeláldozó típus inkább, aki a hívatásának, elveinek él és az anyagiak másodlagosak, esetleg most kompromisszumokat vállal, mert hosszabb távon lát előrelépési lehetőséget a helyzetében.

egy rossz, vagy oda nem illő kérdésből is lehet érdekes beszélgetés, csak jól kell tovább gördíteni, hogy a miértek előkerüljenek. és választ is kapj rájuk ott helyben, ne utólag kelljen idegenekkel fejtegetni, hogy vajon mit miért is mondott/kérdezett - kérdezd meg, derítsd ki vele, sokkal érdekesebb és így van legjobb esélyed érdemi válaszra is.

2015. dec. 25. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!