Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kiváncsiságból kérdezik meg randin, hogy mekkora fizetést kapunk?
Tőlem még sose kérdezték,hál'istennek,de egyből megköszönném az alkalmat,fizetnék és eljönnék. Senkinek,semmi köze sincs hozzá,főleg egy első randin.
Az más,mikor már alakul is valami,de még akkor se,max kapcsolatban.
Ne illik ilyet kerdezni. Viszont egyuttelesnel sok konfliktust okozhat a fizeteskulonbseg es mas prioritas. Ki mennyire sporolos es min sporol.
N
Vagy inkább taplóságból. Ha férfi, ha nő kérdezi, az első randikon még bőven semmi köze hozzá. Majd ha együtt éltek, akkor esetleg. Megjegyzem, én az összeköltözés után is csak haloványan sejtettem, a párom mennyit kap, most is csak azért tudom pontosan, mert munkahelyet váltott, és ezt is csak úgy mellékesen közölte.
Erre lehet, hogy kíváncsi az ember fia/lánya, de a randizgatás ideje alatt számára tulajdonképpen irreleváns információ.
Annyit tudok még elképzelni, hogy ő is a "nők pénzéhes, kihasználó népség" csoport lelkes tagja, és így próbált meg puhatolózni, hogy mennyire kell esetleg félnie tőled ez ügyben (mennyire hívatnád meg magad, mennyire akarnád esetleg eltartatni a hátsód, ilyenek). Mintha ennek bármi köze lenne a fizetéshez...
6: az az ismerkedés része, hogy megkérdezem, mivel foglalkozik. Nem mindegy, hogy katona, aki félévente egyszer van otthon, kamionsofőr, akit max hétvégente látok, vagy esetleg kutató, tudós, aki valami iszonyat izgalmas dolgot csinál. Ez nem hiszem, hogy az anyagi háttér felmérése. Tudod, inkább olyan, mint amikor tizenévesen megkérdezed ismerkedéskor (még ha csak barátkozol is valakivel, nem kapcsolatot keresel), hogy melyik iskolába jár. Semleges téma, amivel lehet indítani egy ismerkedést. Ez nem feltétlenül anyagiasság, ne láss feltétlenül rémeket.
Korábban már válaszoltam, bocsi, hogy most offoltam egy sort :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!