Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy mondjam el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy mondjam el neki, hogy szeretem?

Figyelt kérdés
van egy osztálytársa, az utóbbi időben nagyon megszerettem, de nem merem neki elmodani, hogy szeretnék vele járni...nem tudtok segíteni véletlenül, hogy mit is kellene neki mondani??köszönöm előre is és további szép napot mindenkinek!
2010. márc. 23. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
szerintem a száddal mondd el neki egy szünetbe mondjuk:D
2010. márc. 23. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:

he móni szeretlek vazze!

Szép napot neked is

2010. márc. 23. 17:16
 3/5 anonim ***** válasza:

suli után, hívd félre..

ne azt mondd hogy járni szeretnék veled, az annyira béna, inkább mondd el neki mit érzel iránta, meg ezeket, és aztán kérdezd meg hogy lenne e kedve kicsit jobban megismerkedni..

2010. márc. 23. 17:17
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a vaálsokat, de nem ilyenekre gondoltam..az utcsó kivételével:))
2010. márc. 23. 17:18
 5/5 anonim ***** válasza:

Szépen oda mész hozzá nyugisan:) és megkérdezed tőle,hogy "figyu kérdezhetek vlmit négyszemközt"?? és ha igent mond akk félre hívod és elmondod neki nyugodtan,hogy az utóbbi időben nagyon megszeretted és szeretnél vele járni:)

Amúgy hány éves is vagy?

2010. márc. 23. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!