Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
172 cm magas férfi-178 cm magas nő, mennyire működhet?
2 hete ismerem,rengeteget beszélgetünk,konkrétan ismerkedünk.
Tetszik,bejön,nagyon jól érezzük magunkat egymás társaságában.
Jelenleg mindketten függetlenek is vagyunk.
Csak ez a magasság téma...nekem még sosem volt alacsonyabb barátom,és ez furcsa.
Nem is merem szóba hozni.
Mit gondolnak a férfiak erről?
És a nők?
ismertem olyan párt ahol nagyobb volt a magasság különbség a nő javára mégsem volt ebből gond...
van olyan aki meg elvből nem jön össze ilyen esetben még 1 centi különbséggel sem...
szóval ez csak rajtatok áll...
22F
Csak a gyk-n lesz ez probléma...
Sok ilyen párt ismerek.
Nálunk is 5 volt a javara, hát... egy idő után azért zavart, hogy nem tudok úgy igazán hozzá bújni, pl, nekem kell lehajolni a csókért.
Szerettem, és inkább őt zavarta különbség. Sokszor mondogatta, hogy magas vagyok, a bakancsban még inkább, stb.
Nem ezért mentünk szét, de neki komplexusa volt emiatt, ami "hozzásegített" a szakításhoz.
Szerintem rossz érzés neked lehajolni lányként egy csókhoz, és annyira magas azért nem vagyok pedig :D
Nincs sok elvárásom egy srác külsejével kapcsolatban de ez az.
De ahogy te érzed, nekem személy szerint nem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!