Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Őrületesen bejön a srác. Elhívjam én találkozni, lány létemre? Előtte megkérdezzem, hogy van-e barátnője? Magyarázat lent.
Van egy fiú, akivel buliba találkoztam. Ráírtam fb-on, akkor beszélgettünk, de utána nem keresett. Nagyon bejön nekem.
19 L, és 19 a fiú.
Nőként mondom, hogy ez a "jó, ha a nő is kezdeményez" szlogen nem mindig igaz. Bőven elég, ha jelzed neki pár hétig finoman, kedves szavakkal, hgy bejön neked. Akár sétálni is mehettek, de az első lépést, csókot, kézfogást neki kell majd megtennie, mert ez hosszú távon így jó.
19 éves sráctól ne várj nagy érzelmi érettséget, így nem biztos, hogy érteni fogja jeleidet, érzéseidet és azokat tolerálni, örülni neki :)
Fiatal létetekre mennyire korlátoltak vagytok!
Engem soha nem késztetett semmire ha egy lány jelzett, hogy tetszem. Ráadásul 16-20 évesen annyi lány tetszett hogy el sem mondhatom!
Jobb ha a fiú közeledik!
De ha úgy érzed nem érdekled, minek blamálnád magad!
Vagy ha olyan balfék, hogy nem mer jelezni neked hogy folytatná, akkor mire lesz jó, mire lesz elég?
Neked férfi kell! Mint a ZSÍR-ban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!