Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tehetek ha belezugtam egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek ha belezugtam egy 15eves sracba? 18/L. Csak oszinte velemenyeket kerek

Figyelt kérdés
o is szeret engem..de en nem tudnek osszejonni vele mert felek,hogy masok megszolnak vagyis attol,hogy rosszat csinalnek...az megis csak fura ha egy 18/L 15/F-val lenne??ti megszolnatok?
2010. márc. 23. 12:34
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Ha ő is szeret, legyetek boldogok! Ilyen egyszerű.
2010. márc. 23. 14:27
 12/26 anonim válasza:
13%
Minek neked a kis fasz?
2010. márc. 23. 14:47
 13/26 anonim ***** válasza:

alig 12éves haweromat megkérdezte majdnem 15éves csaj h "járunk?" x'D nah :D semmi ciki nincsbenne x'D ha szereted és őis akk igen legyetek boldogok:D xard már le h máások mit gondolnak nem az ő kedvükér jársz vele....

és bocsi hogy ilyen ""keményen fogalmaztam"" dehát ilyen kérdést xDD 14/f ....

2010. márc. 23. 20:07
 14/26 anonim ***** válasza:

Én azt mondom hogy sz@rd le h mit mondanak! Ők egy fűszálat sem tennének keresztbe érted, de a véleményüket elvárnák, hogy megfogadd!

Különbenis! Sose hagyd hogy mások megfeleltessenek muknak téged!

Szerintem a fiú egy mázlista!

2010. márc. 23. 20:54
 15/26 anonim ***** válasza:
21%
Ja. Te meg kiskorú megrontása miatt fogsz ülni :S
2010. márc. 25. 10:23
 16/26 anonim ***** válasza:
16 éves fiú vagyok és egy 18 éves csaj nyomul rám de szerintem ez égő...
2010. márc. 25. 11:16
 17/26 anonim ***** válasza:

Én nem szolnálak meg titeket. Ha mások véleményére vársz mindig akkor, nehezen találsz magadnak barátot.

Mint pl: ha valamiben kicsit különc a srác, kinézet, viselkedés stb, egyidös veled és szeretitek egymást akkor azért nem jársdz vele mert megszolnak. Ne fügj ennyire mások véleményétöl! Engem annyira nem érdekel a kor. 25/F

2010. márc. 25. 13:05
 18/26 anonim ***** válasza:

a páromnak 18 évesen 26 éves barátnője volt, cseppet meglepődtem mikor megtudtam.... Rá néhány évre összejött velem aki 8 évvel fiatalabb nála.... Jó mi? :D

Szerintem se foglalkozz mások véleményével, ti vagytok a fontosak nem? Amúgy meg nem hiszem, hogy valaki beszólna nektek ezért, nincs ebben semmin furcsa, legalábbis én így gondolom.

2010. márc. 25. 13:44
 19/26 anonim ***** válasza:
15 évesen én is szeretnék 19 éves muffokat döngetni
2010. márc. 25. 18:24
 20/26 anonim ***** válasza:

11:16-nak megy hallod nemtom hogy vagy vele de azért ilyen is kevés van aki az ilyet gáznak tartja... sztem menny orvoshoz főleg akkor ha ráadásúl még jól is néz ki

a rendes válasz:)

Ne foglalkozz semmivel és senkivel én pl 15-éves voltam mikor egy 24-évessel voltam eggyüt igaz hogy csak egy hónap és ővele veszítettem el a szüzességemet is de akor si nem bántam meg :)

2010. márc. 25. 20:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!