Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha rátok ír egy lány "barátkoz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rátok ír egy lány "barátkozóan", aki bejön, annak örültök, nem? 21l

Figyelt kérdés

Sosem írtam pasira, és pont ezért hihetetlenül félek emiatt. :S

Mi van, ha nem akar majd beszélgetni velem? Mi van, ha ellaposodik a csevegés? Mi van ha csak én kérdezek? Mi van, ha oké, beszélünk, de ö nem fog utána keresni? (szoktunk talizni, összefutni úgy értem, tehát halál ciki lesz)

Annyi mi van ha van a fejemben....:(

2015. dec. 12. 19:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Írtam. Még nem reagált.
2015. dec. 12. 20:51
 12/24 anonim ***** válasza:
A legjobb az amikor látta de nem válaszol :D
2015. dec. 12. 20:58
 13/24 A kérdező kommentje:
#12 ne legyél dög :D
2015. dec. 12. 21:04
 14/24 anonim ***** válasza:
Na? Válaszolt? Ha igen mit?
2015. dec. 12. 21:08
 15/24 A kérdező kommentje:
Még nem volt online azóta. Most néztem.
2015. dec. 12. 21:08
 16/24 anonim ***** válasza:

húú, de izgi, rágom a körmömet is. :D

én hozzád képest egy bátor oroszlán vagyok, pedig idáig én is nyuszinak képzeltem magam. :D

figyelj csak, észre fogod venni, ha csak úgy illendőségből válaszolgat, de egyébként az is elég, h megtetted az első lépést, és ha él a lehetőséggel, akkor írogat majd neked, amit egy idő után felválthat a felváltva keressük egymást, mert mindketten fontosak vagyunk egymásnak. :)

És nem hiszem, h nem lehetne hosszú ideig neten jól elbeszélgetni, én több hónapig csináltam ezt, és azokat a csajokat jobban szerettem, akivel megismertük egymást teljesen, és utána találkoztunk. :)

2015. dec. 12. 21:31
 17/24 anonim ***** válasza:
Na, van már valami? :D
2015. dec. 12. 21:40
 18/24 anonim ***** válasza:
Fiúként azt tudom javasolni, hogy mindenképp írj rá, de amire nagyon fiygelj az az hogy ne legyél túl nyomulós. Ez alatt azt értem hogy ne kérdezz nagyon sokat, ne érződjön rajtad hogy te annyira meg akarod ismerni. És itt most magam ellen beszélek, de néha sokkal nagyobb vonzalmat generál ha kicsit beflegmulsz (persze normális keretek között). Kérdezheted őt először pl. valami sulis dologról, aztán úgyis áttértek lazább témákra. Ha szeret pl focizni, kérdezd őt arról pl. Dde mégeygszer mondom, ne érződjön az hogy te akarod őt felszedni. Én pl. midnig nagyon örülök ha egy olyan lány ir rám aki méghacsak egy kicsit is, de tetszik. Sok sikert! 21/F
2015. dec. 12. 21:46
 19/24 A kérdező kommentje:

Még semmi, nincs otthon szerintem. :) Majd válaszol, ha akar. :)

Köszönöm szépen a biztatást egyébként. :)

Okés, nem faggatózom. Feltéve ha válaszol. Én élőbe is találkozom vele, van, hogy többször egy héten, van, hogy csak egyszer. De az csak összefutás, köszönünk egymásnak és megyünk tovább. Na jó, meg szemezünk. :D

2015. dec. 12. 21:59
 20/24 A kérdező kommentje:

Azóta volt online, de nem nézte meg...

Ennyit a jelekről...

2015. dec. 13. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!