Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha rátok ír egy lány "barátkozóan", aki bejön, annak örültök, nem? 21l
Sosem írtam pasira, és pont ezért hihetetlenül félek emiatt. :S
Mi van, ha nem akar majd beszélgetni velem? Mi van, ha ellaposodik a csevegés? Mi van ha csak én kérdezek? Mi van, ha oké, beszélünk, de ö nem fog utána keresni? (szoktunk talizni, összefutni úgy értem, tehát halál ciki lesz)
Annyi mi van ha van a fejemben....:(
húú, de izgi, rágom a körmömet is. :D
én hozzád képest egy bátor oroszlán vagyok, pedig idáig én is nyuszinak képzeltem magam. :D
figyelj csak, észre fogod venni, ha csak úgy illendőségből válaszolgat, de egyébként az is elég, h megtetted az első lépést, és ha él a lehetőséggel, akkor írogat majd neked, amit egy idő után felválthat a felváltva keressük egymást, mert mindketten fontosak vagyunk egymásnak. :)
És nem hiszem, h nem lehetne hosszú ideig neten jól elbeszélgetni, én több hónapig csináltam ezt, és azokat a csajokat jobban szerettem, akivel megismertük egymást teljesen, és utána találkoztunk. :)
Még semmi, nincs otthon szerintem. :) Majd válaszol, ha akar. :)
Köszönöm szépen a biztatást egyébként. :)
Okés, nem faggatózom. Feltéve ha válaszol. Én élőbe is találkozom vele, van, hogy többször egy héten, van, hogy csak egyszer. De az csak összefutás, köszönünk egymásnak és megyünk tovább. Na jó, meg szemezünk. :D
Azóta volt online, de nem nézte meg...
Ennyit a jelekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!