Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Táncos vagy modell csaj?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy miért becsülik alá a táncosokat,de észrevettem a pasik inkább nézik a hosszú lábú cicákat,mint a csinos és dögös táncosokat,pedig mi jobbak vagyunk,és legalább tudunk is valamit..:)!Szerintetek?A pasik érdeklődését ez miért nem kelti fel?Csajok is írhatnak..:)2010. márc. 22. 21:05
1/16 anonim válasza:
Nekem mindegy csak jól nézzen ki a csaj :D
16/f
2/16 anonim válasza:
Szerintem rossz pasikkal kezdessz...
Nekem bejönnek a táncos csajok... ... kár, hogy utálok táncolni! :D
3/16 anonim válasza:
Főznék egy jó kis borban sült disznókarajt kaukázusi vegyeskörettel.
4/16 anonim válasza:
ne arra fogd, hogy nem néznek meg annyira, hogy táncos vagy, nem pedig modell
7/16 anonim válasza:
Amúgy én imádom a táncosokat. Nagyon aranyosak (félénkek), nagyon jól néznek ki, és sokkal több életkedve van mint teszem azt a reál beállítottságúaknak (van olyan, aki mindkettő). Sokszor kevesebb agyuk van, de ez annyira nem zavar, sokszor úgy vagyok vele, hogy sokkal többre tartom az érzelmeket, a kedvességet, mint a tudást, az értelmet.
"mint a csinos és dögös táncosokat,pedig mi jobbak vagyunk,és legalább tudunk is valamit..:)"
És máshogy fogalmaznak, amikor előjön belőlük a cserfesség téma xd. Másnak lehet, hogy nem fog leesni, hogy ezt hogy értetted.
Ja, és
8/16 anonim válasza:
ja és nem tudom, hogy hogy sikerült odaraknom a végére a 'ja és'-t xd.
9/16 anonim válasza:
A táncos csajok nagyon csinosak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!