Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő után találkozzunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után találkozzunk először személyesen?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy srác, akire egy társkereső oldalon bukkantam rá tegnap. 1 órán keresztül jól elvoltunk chaten. Nagyon rámenős lennék ha elhívnám randizni? Soha nem volt még párkapcsolatom, így kissé félek is az egésztől, de minél hamarabb élőben is akarom látni. 22l

2015. dec. 9. 15:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Te minden vagy csak félénk nem ha ennyi idő után talizni akarsz vele.:)De hajrá ha ő is akarja.
2015. dec. 9. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
KÖnnyebb, ha nem "randira" hívod, hanem simán személyesen találkozni. Fesztelenebb és könnyebb. Amúgy nem hiszem, hogy baj lenne, ha van kedved hozzá, hívd! Viszont jobban jársz, ha előítéletektől és elvárásoktól mentesen mész az első találkozóra. Élőben minden más.
2015. dec. 9. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem jobb lenne ha a ferfi hivna randira...
2015. dec. 9. 15:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem vàrd meg amìg ő hív, mégis csak ő a férfi. Mi a férjemmel anno 18 nap utàn talàlkoztunk. Ennél hamarabbi talàlkozás koràbban nekem nem jött be, úgy túl idegennek éreztem a partnert, ràadàsul kellemetlen percek is elkerülhetőek, viszont hónapokig se érdemes húzni.
2015. dec. 9. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Hívd el nyugodtan!Semmi sincs ebben :)
2015. dec. 9. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!