Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fent vagyok egy társkereső oldalon . Szerintetek ez jó bemutatkozó szöveg? (lent)
Szia !
XY vagyok, karakónszörcsögi. Szabadidőmben szeretek motorozni, barátokkal szórakozni járni...
Azért vagyok itt, hogy egyrészt ismerkedjek, másrészt pedig netalán rátaláljak arra a csajszira akit tudnék szeretni. Szándékaim komolyak, írjatok bátran :)
Xy.
,,Másrészt pedig NEtalán rátaláljak arra a csajszira..."
Ha netalán-t írsz, akkor minek vagy fennt?
Egyébként amúgy is szörnyű.
Borzalmas.
Elmúltál már 10 éves? Mert ha nem, akkor még valahogy elmegy.
Én bemutatkozó szövegem:
Kedves, aranyos, vidám természetű, intelligens, szexuálisan kiegyensúlyozott, jó humorú NŐT keresek. Magamról csak annyit írnék, hogy egy ideje egyedülálló vagyok, és szeretnék egy komolyabb kapcsolatba belevágni. Nem várom el, hogy az első talinál rögtön fejest ugorj, szeretnélek előtte megismerni, te is megismernél és ha bejövünk egymásnak, akkor részemről oké a dolog.
Társkeresés céljából vagyok fent, de szimpla barátkozásra is nyitott vagyok. Csók lányok!:-)
Namármost ennél többet minek írjak? Szerintem konkrétan a lényegre térek, minek ragozzam magam egy oldalon keresztül, azt vagy érdeklek valakit vagy nem:P Egyébként én is szoktam nézegetni a választékot, szal nem várok a csodára. De akkor is hülyeség mindent leírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!