Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Honnan tudom hogy tetszem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy tetszem neki? lány vagyok

Figyelt kérdés
2010. márc. 22. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
28%
Ez altalanositas. A wookie lanyok peldaul megorulnek Chewbaccaert.
2010. márc. 22. 15:17
 2/6 nielindi ***** válasza:
kérdezd meg töle
2010. márc. 22. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
Elso vagyok, bocs, ez masik kerdesre ment elv. :D
2010. márc. 22. 15:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Pl h sokat néz, legalábbis én ezt veszem észre magamon főleg /21f
2010. márc. 24. 16:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is az, hogy néz és keresi a társaságod. Amennyiben nagymenő pasiról van szó, akkor a jelenlétedben tuti nyomatja magát, ezzel is felhívva magára a figyelmedet. De szerintem pasifüggő, ki hogy mutatja ki.

20L

2010. máj. 21. 10:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindig próbál a közeledben lenni,szívesen beszélget veled,de ha nem vagytok oylan viszonyban,vagy félénk,akkor fél hozzád odamenni,titkon mindig néz, próbál a kedvedre tenni anélkül,hogy ezt te tudnád.

Esetleg ha ránézel zavarba jön,elvörösödik.

Nem tudom hány éves vagy,de úgy is kifejezheti azt,hogy bejössz neki,hogy folyamatosan piszkál, "húzza az agyad".

2010. júl. 15. 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!