Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire helytelen? "Akit vinni lehet. " 21n
Tetszik egy férfi. Van barátnője, de láthatóan szeretne velem lenni. A barátnőim mint azzal piszkálnak, hogy már mennyi ideje látni a srácon, hogy belém zúgott (mert ezt állítólag látni, illetve azokból amit mond, ahogy viselkedik), én viszont meg se mozdulok érte. Hagyom, hogy másé legyen, mással legyen, mikor velem is lehetne, boldogok lehetnék, mert a mostani kapcsolata tuti rossz, csak kínlódnak. A barátnője el is tiltotta tőlem. Én meg nyelek, hagyom, hogy ez legyen, szenvedek egyedül...
Kissé szíven ütött, de ugyan mit csinálhatnék?
Én nem akarom szétszedni őket, de bevallom, jó lenne vele.
Ha esetleg beszélnék vele, bár nem nagyon szoktam mostanában, mondjak neki valamit?
Tényleg rossz egyedül, de én nem akarok belemászni semmibe...DE így meg semmi sem lesz, tudom.
Szerintük már rég együtt lennék, ha nem játszanám a "kislányt". Nem vagyok pasizós, nekem nem mennek ezek a "lecsapom a más kezéről a pasit" dolgok.
Ha annyira rossz lenne a kapcsolata,akkor szakìtana.
Ha pedig beléd lenne esve,akkor meg plàne.
Jajj nagyon gyerekek vagytok a baràtnőiddel együtt.
Pontozz le,köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!