Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek mennyire helytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire helytelen? "Akit vinni lehet. " 21n

Figyelt kérdés

Tetszik egy férfi. Van barátnője, de láthatóan szeretne velem lenni. A barátnőim mint azzal piszkálnak, hogy már mennyi ideje látni a srácon, hogy belém zúgott (mert ezt állítólag látni, illetve azokból amit mond, ahogy viselkedik), én viszont meg se mozdulok érte. Hagyom, hogy másé legyen, mással legyen, mikor velem is lehetne, boldogok lehetnék, mert a mostani kapcsolata tuti rossz, csak kínlódnak. A barátnője el is tiltotta tőlem. Én meg nyelek, hagyom, hogy ez legyen, szenvedek egyedül...

Kissé szíven ütött, de ugyan mit csinálhatnék?

Én nem akarom szétszedni őket, de bevallom, jó lenne vele.

Ha esetleg beszélnék vele, bár nem nagyon szoktam mostanában, mondjak neki valamit?

Tényleg rossz egyedül, de én nem akarok belemászni semmibe...DE így meg semmi sem lesz, tudom.

Szerintük már rég együtt lennék, ha nem játszanám a "kislányt". Nem vagyok pasizós, nekem nem mennek ezek a "lecsapom a más kezéről a pasit" dolgok.

2015. dec. 6. 20:33
 1/9 opened paradise ***** válasza:
Aztán te is rettegésben élnél,hogy veled mikor teszik meg.
2015. dec. 6. 20:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Normális kérdést tettem fel, akinek nem tetszik, ne válaszoljon rá! Nem azért került kiírásra, hogy egyesek a saját nyomorukat vetítsék ki rá.
2015. dec. 6. 20:40
 3/9 anonim ***** válasza:
88%
Teszem azt jól látod. Akkor úgyis szakítanak majd. Ha viszont te csábítod el(valószínűleg menne) akkor te leszel a mocsok ribizli, mert el vetted más pasiját. Szóval szerintem várj kicsit, előbb utóbb úgyis szét mennek.
2015. dec. 6. 20:42
 4/9 A kérdező kommentje:
#5 Ez jó ötlet.
2015. dec. 6. 20:43
 5/9 anonim ***** válasza:
Tudod, sokan vannak itt, akiknek a párkapcsolata az ilyenek miatt ment/megy tönkre, szóval inkább hallgass és viseld el a válaszokat, vagy nyomd ki a gépet, ha nem bírod a kritikát.
2015. dec. 6. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem akarom bántani a nőket, de némelyiknek annyi esze van, mint egy marék vattacukornak. A barátnőid gázak, ha ennyi eszük van, hogy ilyesmivel tömik a fejedet. Majd a srác eldönti, hogy milyen a kapcsolata, meg mikor lép ki belőle- már ha kilép. Maradj veszteg, mert megszívhatod. És akkor a férfiak az önző lények...:D
2015. dec. 6. 20:47
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként igen, el tudja dönteni a pasi magától, hogy téged akar vagy a barátnőjét.
2015. dec. 6. 20:57
 8/9 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

Ha annyira rossz lenne a kapcsolata,akkor szakìtana.

Ha pedig beléd lenne esve,akkor meg plàne.

Jajj nagyon gyerekek vagytok a baràtnőiddel együtt.

Pontozz le,köszi.

2015. dec. 6. 21:12
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem csináltam semmit. Szóval nem kell olyasmiket írni, hogy az "ilyenek miatt", mert pont, hogy ezen a kérdésen kívül nem foglalkoztam a dologgal. Csak kérdezek, azt meg szabad. Illetve annyit megjegyeznek, hogy egy normális kapcsolatba nem fér bele egy 3. fél egyik oldalról sem. Egy 3. sosem képes tönkretenni semmit, mivelhogy senki fejéhez nem tartanak fegyvert. Elhiszem, hogy akicel megtörtént az, hogy elhagyták egy másikért, érzékenyen érinti, de az hülyeség, hogy ezért más tehet. Egy kiegyensúlyott kapcsolatban a férfi/nő nem kacsingat félre, és az első adandó alkalommal nem fekszik le mással.
2015. dec. 6. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!