Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen a szexi kép, fiúk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a szexi kép, fiúk, internetes ismerkedés során?

Figyelt kérdés
Egy fiúval sokat beszélgetünk,flörtölünk, és volt hogy már küldött nekem képet az izmos felsőtestéről, azonban randevúnk is lesz, de én is igértem neki képet.. de nem tudom milyen az, ami még nem sok? olyat már küldtem, amin a dekoltázsom észbontó, de milyen legyen a következő, hogy éppen egyéjszakás kalandnak se nézzen?
2015. dec. 3. 19:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Küldhetsz merészebbet is, de ne legyen felismerhető az arcod.
2015. dec. 4. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
Naná, ha pasik arra fognak biztatni, h küldj minél merészebbet..
2015. dec. 4. 13:56
 13/14 A kérdező kommentje:
nem akarok olyan mereszet, semmi meztelenkedes, a felmeztelen vagy sejtető. es olyat valoban nem ami meg bajt hozhatna ram. De koszonom a válaszokat
2015. dec. 4. 16:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Egy szép mosoly akár többet is érhet mint egy mély dekoltázs ;)
2015. dec. 4. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!