Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mennyire vagytok gálánsak a nőkkel ismerkedés során?
Nem vagyok gáláns abban az értelemben, hogy nem viszem a nőt "igényes, elegáns" helyre. (Értsd: nem költöm rá szakajtóval a pénzt.)
Mekibe csak suttyók mennek randizni, egy kávézó, teázó vagy normál étterem viszont teljesen rendben van.
Drága ajándékot stb. majd kap akkor, amikor összejöttünk. Igényes nő úgysem várja el, hogy a férfi két kézzel szórja rá a pénzt az első randik alatt.
Az lennék teljes mértékben,csak esélyt sem kapok rá,hogy az legyek egyáltalán.Mivel nem születtem helyesnek,így aztán rám se néznek a nők... :/
24/F
én vagyok a garancia,szerencsés nő az akivel ismerkedem :D de pl exemet előbb megdugtam mint hogy megismertem volna...szóval kötetlen randi volt
és rámenős vagyok,és ez sikerre is visz,igaz nem gróf 40es nőkkel ismerkedtem régen se,szóval nyugodtan lehet mellőzni a marhaságokat,meg a kiadásokat.
költsön rá az aki nem elég jóképű.....haha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!