Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek jó ötlet, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet, ha az első randin a csajt elviszem egy FIDESZ naggyűlésre?

Figyelt kérdés
Komolyan kérdem!A hosszú kapcsolat alapja az azonos politikai világnézet!csajok!ti hogy reagálnátok erre?26/F
2010. márc. 21. 20:18
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
25%
Én is örülnék neki! :) Pontozzatok le, annak is örülnék!! :D
2010. márc. 21. 20:27
 12/32 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó válaszoló: Akkor örülhetsz. :D
2010. márc. 21. 20:35
 13/32 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm aki tiszta Fidesz mániás, Fidelitas tag meg stb és ő is pont 26 éves... :D
2010. márc. 21. 20:41
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ostoba vagy, neked nem politikai világnézeted van hanem politikai hited. Ismerem a fajtádat, függetlenül attól hogy maszop, fityisz, vagy rosszabbik. Nincs más témád mint a megingathatatlan politikai hited, hát hajrá, szerintem vidd el, a csajok 99%-a politikai nézettől függetlenül elmebetegnek fog nézni, de a maradék 1% ugyanolyan ostoba mint te vagy.
2010. márc. 21. 20:42
 15/32 anonim ***** válasza:
ettől a teszkós sztori is jobbb...:DDDD
2010. márc. 21. 20:52
 16/32 anonim válasza:
63%

Inkább kínozzanak meg egy 1000vat os engrgia *szarral*

mint hogy elmennejek oda :D

Elnézést a csunya szó ért meg a helyesírási hibákért :D

2010. márc. 21. 21:09
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Én el sem mennék ez esetben arra az első randira, kb azért amit a 20:42es irt.
2010. márc. 21. 21:11
 18/32 anonim ***** válasza:

3 témát kell kerülni: politika, vallás, és nem emlékszem mi az. A lényeg, hogy ha valaki elhiszi amit valamelyik párt hablatyol, az nem feltétlen rossz ember. Csak lehet hogy akkor éppen szabadnapos az agya. Könnyen lehet hogy egy év múlva kiábrándul az általa választott csaló bandából és másikra tesz.

Ez alapján ne szelektálj, mert értékes embereket veszíthetsz el. Persze ha elvakult a másik a politikában és mellőzi a józan eszét, akkor nemcsak ez, de a gondolkodásának egyszerűsége okán is dobnám. De mégegyszer mondom, ha normális a csaj akkor ne ez alapján ítélj!

2010. márc. 21. 21:56
 19/32 anonim ***** válasza:

ma 20:42

Igazad van! :) Ugye nem vagy mszp-s?! :)

ma 21:09

:DDDD

2010. márc. 21. 21:58
 20/32 anonim ***** válasza:

"Én is örülnék neki! :) Pontozzatok le, annak is örülnék!! :D"

Az első része továbbra is igaz, a második mondatot ironikusan értettem... :D

2010. márc. 21. 22:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!