Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne vagyok egy pártban, egy fiú szintén, akibe nagyon szerelmes vagyok. Hogy csábítsam el?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 18:13
1/17 anonim válasza:
Jó, de minek ehhez a pártosdi? Ugyanúgy kellene elcsábítanod, mintha nem lennél benne egy pártban (sem). Mondjuk célozgass rá, hogy el kellene mennetek meginni valamit. Vagy mondd is meg neki, hogy így kellene.
2/17 A kérdező kommentje:
Nem, pont azért nem is írtam pártnevet, mert nem az a lényeg. Ez halál komoly.
2010. márc. 21. 18:20
3/17 A kérdező kommentje:
Azért kell kiemelni, mert ez már mindkettőnk életében hatalmas részt tesz ki... Illetve az ehhez kapcsolódó dolgok.
2010. márc. 21. 18:21
4/17 anonim válasza:
Jó, de ti akkor is önálló emberek, egyéniségek vagytok (remélem), elsősorban emberek, utána párt tagok. Úgyhogy szerintem ez alapján indulj ki.
5/17 anonim válasza:
ha a választáson győztök,biztos olyan boldog lesz,hogy nyugodtan közeledhetsz felé az együtt ujjongás közben.
meg elég sok program lesz így választások előtt,valamibe csak együtt keveredtek be,vagy intézd úgy,hogy együtt osztogassátok a szórólapokat,vagy tudom is én...
6/17 A kérdező kommentje:
Én is ebben bizakodom, hogy valamiben együtt leszünk.
2010. márc. 21. 18:38
7/17 anonim válasza:
menj oda hozzá beszélgetni valami aktualitásról. vagy hogy megvan xy beszéde, nincs-e kedve megnézni veled otthon :D
8/17 anonim válasza:
Ez jó, és kézen fogva néznétek Vona vezér egyik beszédét. De romantikus lenne. Szerintem a Romper Stomper lenne a legjobb.
10/17 A kérdező kommentje:
Jobbik... de ez mellékes.
2010. márc. 21. 21:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!