Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha van pasitok, akkor senkivel nem kávéztok/teáztok együtt ugye?
Nekem van barátom ha persze egy pasi ismerkedés céllal hív el valahová úgy hogy gyakran látom pl üzletben vagy máshol tehát nagyjából ismerjük egymást látásból akkor nyilván nemet mondok mert 99% hogy a pasi akar tőlem valamit én meg senkit nem akarok megbántani meg a barátom sem örülne ennek. Vannak fiú barátaim azokkal elszoktam menni meg munkatársaimmal is elkávézgatok ebbe nincs semmi régóta ismerem őket ez megint más.
A barátom se hív el mindenféle lányt kávézni meg ilyenek, ő is szokott pár lány ismerősével akikkel évek óta jóba van, meg a kolléganőivel is elkávézgatnak mert ebbe tényleg nincs semmi. Meg néha az én legjobb barátnőmmel is megszoktak inni 1-1 kávét ha együtt várják a buszt és ne kint kelljen fagyoskodniuk. Jóba vannak mint haverok nincs ebbe semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!