Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi miért nem érdemli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért nem érdemli meg, hogy csak úgy odalegyenek érte a nők?

Figyelt kérdés

Mert egy csomó olyan nő van, aki egy hajszálat nem tesz keresztbe és mégis egy rakás férfi odavan érte. Míg a férfiaknak rengeteget kell tennie azért, hogy a nők odalegyenek értük, bizonyítaniuk kell, keményen dolgozni, pénzt keresni, edzeni, népszerűnek,, viccesnek, okosnak, humorosnak lenni, és ha ezt mind megteszik, akkor talán kapnak annyi figyelmet az ellenkező nemtől, mint egy átlagos nő, aki semmit nem csinált egész életében. Csak én érzem ezt igazságtalannak. Én egyébként 24 éves férfi vagyok, jól nézek ki külsőre, anyagilag jól állok, egyetemre járok,komoly terveim vannak az életben, sportolok is, humorom is van stb.,tehát nem arról van szó, hogy egy ocsmány semmirekellő lézengő proli lennék, és még így is a legtöbb nő akivel ismerkedem, talál bennem valami kivetnivalót pl.-miért nem dolgozok már?! - miért nem költöztem el már a szüleimtől? - miért nincs saját kocsim? - miért nem csupa 5ösöd van a mesterképzésen? - miért nincs nagyobb baráti köröd? - miért játszol stratégiai játékokkal? - minek nézel fantasy sorozatokat? - miért nem jársz gyakrabban bulizni? - miért vagy introvertált?...stb.

S akkor ott van pl .az egyik a lány évfolyamtársam, aki egyáltalán nem csinos, nincs benne semmi különleges, szüleivel lakik, nem dolgozik, otthonülős típus, és alig tudja levakarni magáról az udvarlókat, ha véget ér egy kapcsolata ,rögtön talál másikat, és a füle botját se kell megmozdítania.

2015. nov. 28. 15:56
1 2 3
 21/29 Költőnő? ***** válasza:
Ha ezek a dolgok nem elég jók és nem is akarod h ezek legyenek a mérvadóak (egyébként helyesen),akkor a személyiségednek kellene olyannak lenni h az elvárt zsoltár őket.
2015. nov. 28. 18:09
 22/29 anonim ***** válasza:
67%
Unalmasak vagytok, Zokogó Testvérek...
2015. nov. 28. 18:38
 23/29 anonim ***** válasza:
57%

Ne haragudj, kérdező, de nettó hülyeség amit írsz.

Nézz szét egy középiskolában. Vannak menő srácok és menő lányok. Ezek nem is mindig a legszebbek vagy legjóképűbbek, egyszerűen csak van bennük valami ami vonzóvá teszi őket a többség szemében. Már ott is látszik, hogy mindkét nemnél vannak ilyenek. És később is ott vannak a nőcsábászok. Sokuk nem is annyira jó pasi és mégis....akkor miről is beszélsz?

Mindig itt panaszkodnak a férfiak és nem hiszik el hogy a nőknek nem kell más csak jó külső és pénz. Hát elárulom, hogy ez a két dolog a legkevésbé fontos. Szerintem a személyiségeddel van a baj. Már az is antipatikus ahogy itt magadról beszélsz. Figyelj, azért mert anyukád szerint jóképű vagy és te is annak látod magad, nem fognak az öledbe hullani a nők. Milyen a stílusod, a kisugárzásod? Nőnek érezheti magát melletted egy nő? Lehet veled őszinte? Milyen nőkkel ismerkedsz?

2015. nov. 28. 19:43
 24/29 anonim ***** válasza:
helyesbítek: az hiszik a nőknek nem kell más...
2015. nov. 28. 19:44
 25/29 A kérdező kommentje:

Ja hát tudom, h nem a pénz meg a jó külső kell a nőknek. Nem is értem azokat, akik ezt a hülyeséget kitalálták.

Am. nem anyukám szerint vagyok jóképű, hanem egy csomó lány mondta már, de ennyivel nem elégszenek meg. Leginkább olyan nőkkel találkoztam, akik a személyiségemben kifogásoltak dolgokat (h pl. miért vagyok otthonülős, miért nincs annyi barátom, miért nem vagyok szociálisabb stb.) szval vágom én, h a személyiségemmel van baj, de akkor sem vagyok hajlandó változtatni rajta, mert ha találok olyan lányt, aki szeret engem, az a hibáimmal együtt is elfogad engem, mint ahogy én is ha szeretnék egy lányt, akkor nem várnám el tőle, h megváltozzon. Sztem ha valaki elvárja a másiktól, h megváltozzon a kedvéért az már régen rossz, épp ezért én se várom el senkitől, h megváltozzon ,ha nem illünk össze, inkább nem erőltetem a kapcsolatot. Am. fogalmam sincs, hogy működik egy gimnáziumban ez a fiú-lány ismerkedés, mivel fiúgimnáziumba jártam.

2015. nov. 28. 19:56
 26/29 anonim ***** válasza:
Nem is mondtam, hogy változtatnod kéne magadon, bár nem érted amint mondtam. Amiről te beszélsz azok a szokásaid: otthonülős vagy stb. Ezekkel nincs baj, mert lányokban is van ilyen bőven. Ami a személyiségedet illeti, azon nem sokat tudnál változtatni és az az ami igazán vonzó vagy taszító lehet valaki számára. Egyszerűen nem a neked megfelelő lányokkal ismerkedsz.
2015. nov. 28. 20:11
 27/29 anonim ***** válasza:

hát most nem olyannal ismerkedj, aki nem otthonülős. nyilvánvaló, hogy akkor nem illetek egymáshoz. kivéve ha őt nem zavarja ha nem mész vele, téged meg hogy nélküled megy.

így nekiindulni egy kapcsolatnak szerintem gyerekes dolog. mindenki változik egy kapcsolatban. én is változok, próbálok egyre jobb ember lenni a páromnak. szerintem nem normális az, hogy valaki kijelenti hogy nem fog és nem is akar változni. persze nem tartozik bele ebbe olyan, hogy most holnaptól partiarc legyél vagy hasonlók. ennek pl nem lenne értelme.

a legtöbb nőnek pedig nem hullik csak úgy minden az ölébe. senki sem érdemli meg, hogy csak úgy odalegyenek érte. de nyilván nem fogja elutasítani senki, ha mégis csakúgy odavannak érte... most mondhatnánk, hogy a férfiak hibája, mert miért vannak csak úgy oda egyes nőkért...

2015. nov. 29. 01:48
 28/29 anonim ***** válasza:
8%

Pedig alapvetően annak van igaza, aki azt mondja, hogy a nők mindig a legerősebb férfit választják ki a lehetőségeik közül. El lehet felejteni az érzelmeket, személyiséget, intelligenciát meg hasonlókat, olyan agymosott és felszínes a komplett társadalom, hogy az égvilágon semmit nem nyomnak már a latba. Az erőt ma két dologban mérik.

1. Külső: akinek jobb a külseje, kigyúrt és sármos, annak több lesz az önbizalma, így bátrabban nyit új dolgok felé, merészebb, erőszakosabb, könnyebben eléri a céljait, mint egy befelé forduló ember. Ergo életképesebb a mai világban.

2. Pénz: igen, ez egy pénzorientált világ, kimész a lakásod ajtaján és minden pénzbe kerül. Ezért manapság a nők számára is ez a mérőszám, minél több a pénzed, annál több ajtó nyílik meg előtted, és így a nőd előtt is. Sokkal egyszerűbb betenni a kis popsijukat apuci új bömösébe és 3 havonta wellnessezni, miközben semmit nem kell csinálni, mintha busszal kéne utazgatni a "pasihoz" és elmenni dolgozni. De ez csak egy példa.

A te esetedből az tükröződik, hogy a nők mára a tökéletessel elégednek csak meg. Légy pénzes, nézz ki jól, légy határozott és mindemellett minden idődet és energiádat állítsd a nő szolgálatába. Cserébe kapsz puncit, meg lehet menőzni a haverok előtt, milyen jó bőr a csajod. Ennyi, ez az emberek 99%-nál nem több egyszerű húspiacnál, értékek cserélnek gazdát, csak az arány elbillent.

2015. nov. 29. 03:07
 29/29 anonim ***** válasza:

Azért , mert a magyar nok butak! Csak elvarasaik vannak, de ha megkérdezed oket, mit adsz egy kapcsolatban, nem tud ra valaszolni.- A mai magyar nok csak elvarasokat fogalmaznak meg, és nem tarsra, hanem az almaikban megalkotott tokéletességre vagynak.

Miért tudnak egyes férfiak mégis jól csajozni? Pszcihológia. A magyar nok butak, ezért kommunikacióval at lehet oket verni. Ajanlom neked: Eric Berne: Emberi jatszmak nagyon hires konyvet. Ebbol megtudod, hogyan jatszmaznak egymassal az emberek, és hogyan veheted at az iranyitast azok felett, akik ezt nem értik meg.

A nocsabaszok ezt osztonosen tudjak. Van ilyen. Ezt - hangsulyozom - csak az érzelmi sérult, rosszul nevelt, onbizalomhianyos, nem egészséges nok veszik be! Vagyis a magyar nok 80-90%a! Viccen kivul. A magyar szulo nem tud nevelni, ebbol adódnak ezek az ellentmondasok, amiket latsz, tapasztalsz. A mai nok csak a felszinességre mennek, ez nem csak pénz vagy kulso, hanem pszichológiai jatszmak! Ez a legfontosabb! Hogyan rendeledmagad ala a noket szavakkal!!!!

Olvasd el a konyvet, s megérted. (A konyv nem parkapcsolatokról szól, hanem arról, amit irtam. Hogyan vedd észre, ahogyan egyes emberek befolyasolnak, illetve jatszmaznak egymassal.)

CSAk AZ EGÉSZSÉGES ÉNKÉPPEL RENDELKEZO NOK NEM FOGJAK BEVENNI A NOCSABASZ DUMAKAT, A FELSZINES HOZZAALLAST! Az egészségtelen énképpel biro nok mindig alomvilagban élnek, mindig almokat hajszolnak, mindenbe belekotnek, soha semmi nem jó nekik. Ez a magyar tarasadalom 80-90%a. bbe a férfiak is beletartoznak, csak éppen a ronda no is elobb talal pasit, mint a ronda pasi, ennek az az oka, hogy a férfihormon hajtja a férfit, igy ramegy a ronda nore is, mig a nok igy boven tudnak valogatni, nem kell tenniuk semmiért, hogy kapcsolatuk legyen.

Tanulj pszcihologiai alapokat és jol fogsz csajozni, de tudd, hogy ezzel buta, nem egészséges kapcsolatu noket tudsz majd atverni. Viszont fel fogod ismerni az egészséges lelkuletu lanyokat, akikbol azonban nagyon kevés van, és a pasijuk soha nem adja okat oda neked onszantaból! :)

2015. dec. 5. 17:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!