Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy férfi miért nem érdemli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi miért nem érdemli meg, hogy csak úgy odalegyenek érte a nők?

Figyelt kérdés

Mert egy csomó olyan nő van, aki egy hajszálat nem tesz keresztbe és mégis egy rakás férfi odavan érte. Míg a férfiaknak rengeteget kell tennie azért, hogy a nők odalegyenek értük, bizonyítaniuk kell, keményen dolgozni, pénzt keresni, edzeni, népszerűnek,, viccesnek, okosnak, humorosnak lenni, és ha ezt mind megteszik, akkor talán kapnak annyi figyelmet az ellenkező nemtől, mint egy átlagos nő, aki semmit nem csinált egész életében. Csak én érzem ezt igazságtalannak. Én egyébként 24 éves férfi vagyok, jól nézek ki külsőre, anyagilag jól állok, egyetemre járok,komoly terveim vannak az életben, sportolok is, humorom is van stb.,tehát nem arról van szó, hogy egy ocsmány semmirekellő lézengő proli lennék, és még így is a legtöbb nő akivel ismerkedem, talál bennem valami kivetnivalót pl.-miért nem dolgozok már?! - miért nem költöztem el már a szüleimtől? - miért nincs saját kocsim? - miért nem csupa 5ösöd van a mesterképzésen? - miért nincs nagyobb baráti köröd? - miért játszol stratégiai játékokkal? - minek nézel fantasy sorozatokat? - miért nem jársz gyakrabban bulizni? - miért vagy introvertált?...stb.

S akkor ott van pl .az egyik a lány évfolyamtársam, aki egyáltalán nem csinos, nincs benne semmi különleges, szüleivel lakik, nem dolgozik, otthonülős típus, és alig tudja levakarni magáról az udvarlókat, ha véget ér egy kapcsolata ,rögtön talál másikat, és a füle botját se kell megmozdítania.

2015. nov. 28. 15:56
1 2 3
 11/29 Sunshinedoll ***** válasza:
69%
Lol, miért érdemelné meg? Mert hetero? Hagyjál már :D Nem a nők problémája az, hogy a pasik mindenkire ráugranak, mert olyan kétségbeesettek. Illetve a mi problémánk abból a szempontból, hogy minket zaklattok a nem kívánt figyelmetekkel, de ezt senki nem kérte. Szedjétek már össze magatokat, férfiak :D
2015. nov. 28. 16:30
 12/29 A kérdező kommentje:
Hát én nem vagyok vevő ilyen hülye tesztekre. Ha valakinek szimpatikus vagyok akkor mutassa ki, ne tesztelgesse. Amúgy ha tényleg tesztek lennének akkor nekem elv. minden át kellett volna mennem ,mert még soha senki kedvéért nem változtattam az életvitelemen. Aki ilyen hülye elvárásokkal rukkolt elő ,azt csak simán otthagytam a fszba.
2015. nov. 28. 16:31
 13/29 anonim ***** válasza:
28%
Pont ezt írtam le az előbb is. Azért jönnek azzal, hogy min kéne változtatnod, hogy kiderítsék mennyire vagy befolyásolható. Valójában nem biztos, hogy kell változtatnod, sőt, biztos, hogy nem kell. Ez mind arra jó, hogy kiderüljön mennyire függsz a nők véleményétől és mennyire lehet átvenni az irányítást fölötted.
2015. nov. 28. 16:31
 14/29 anonim ***** válasza:
84%
Hát tulajdonképpen át is mentél a teszteken. Látták, hogy nem fogsz a kedvükre ugrálni, ezért tovább is álltak. Majd biztos találkozol normális nőkkel is.
2015. nov. 28. 16:34
 15/29 A kérdező kommentje:
A normális nők nem tesztelik a férfiakat, nem szórakoznak velük.
2015. nov. 28. 16:40
 16/29 anonim ***** válasza:
88%
Hát igen... ebből legalább látod, hogy te kellesz nekik, vagy csak erőforrásokat akarnak kisajtolni belőled
2015. nov. 28. 16:43
 17/29 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul teszem, de én nem vagyok hajlandó olyan nővel összejönni, aki ilyen hülye elvárásokkal jön. Van pénzem bőven, úgyhogy még akár ki is tudnám elégíteni némely nő elvárását, de semmi értelmét nem látom ennek. Ha nem magamért szeret, akkor nem fogok összejönni vele. Inkább egyedül maradok életem végéig.
2015. nov. 28. 16:49
 18/29 anonim ***** válasza:
76%
Igazad lehet, nekem jóval több kell a pénznél, az egyetemi végzettségnél és a külsőnél, nem tudok valakiért csak úgy "odáig lenni", ha nem fog meg a személyiséged, akkor buktad az egészet :) Egyébként mellékesen hozzátenném, hogy a baráti körömet is megválogatom, a felszínes kapcsolatokra nem adok, a fantasy sorozatokat imádom, akárcsak a könyveket, bulizni soha életemben nem voltam, és nem is hiányolom, és introvertált vagyok, ami leginkább azt takarja, hogy nem érzem jól magam akármilyen társaságban.
2015. nov. 28. 16:54
 19/29 anonim ***** válasza:
72%
Van olyan férfi, akiért csak úgy odavannak a nők. Az, aki bitang jóképűnek született.
2015. nov. 28. 17:30
 20/29 A kérdező kommentje:

Hát pedig én jóképűnek születtem.

Tapasztalataim alapján a jóképűség önmagában édeskevés.

2015. nov. 28. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!