Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent ha a leendő barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent ha a leendő barátnőm ezt teszi?

Figyelt kérdés
Van 1 lány az osztályomban, 4 éve szeretem, de eddig megpróbáltam magamba fojtani. Most elkezdtem kimutatni felé az érdeklődésemet, és ugy látszott Őt is érdeki a dolog. De néhány napja, mikor megdicsértem h csinos, mentében felém se fordulva csak hebegett valamit és ment tovább. Ez mit jelenthet?
2010. márc. 21. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Lehet azt hiszi, hogy csak meg akarod dugni mint a többi srác azt annyu
2010. márc. 21. 14:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Zavarban van..Tetszel neki..Hívd el valahova randizni..;)
2010. márc. 21. 14:43
 3/7 anonim ***** válasza:
énis meg akarom húzni megadod az msn-ét??
2010. márc. 21. 14:43
 4/7 anonim ***** válasza:

utolsó > hülye.

én lány vagyok, néha énis csinálom ezt. ha rádnézne elvörösödne. szerintem :)

2010. márc. 21. 14:46
 5/7 anonim ***** válasza:

Leendő barátnőm. ez elég komikus, nem gondolod?

Lehet azért csinálta, mert nem érdekled őt, és nem érdekli mit mondasz.

De ha rád nézett volna és elvörösödött volna, akkor egyértelmű, hogy bejössz neki.:) 22/L

2010. márc. 21. 14:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi gond nincs azzal, hogy leendő barátnő. Így kell hozzáállni! Hajrá! :D
2010. márc. 21. 16:18
 7/7 A kérdező kommentje:

Válaszom az 1. s kommentre: nem hiszem h ezt gondolná, én köztudottan a ritka "Katonabecsület" / "Kutyahűség" nevű kórban szenvedek.

2. komment: Sajnos annyira jó viszonyban még nem vok vele.

3. komment: bocs de azt nem tom megadni mert nincs meg és ha megpróblod akkor lehet hogy a fertőző "Szadista állat" kór áldozatává válhatsz!

4. komment: ez lehet, de legalábbis szeretném ezt hinni. ja és hülye az vok de nem az utolsó!

5. komment: bocs ez jutott eszembe, am nem gondolom. És a 2. verzió sokkal jobban tetszik!v xD

5.

2010. márc. 21. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!