Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van ez? Önbizalom hiány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? Önbizalom hiány?

Figyelt kérdés
Az a lényeg, hogy amikor egyedül megyek a városban akkor mindég azon gondolkodom, hogy ki mit gondolhat rólam amikor meglátnak....nemtudom miért pedig semmi bajom nincs magammal, magas vagyok, sovány, állítólag jóképű(sokan mondták), jól öltözködök stb... de mindég erre gondolok ha egyedül megyek az utcán. Ha haverokkal akkor semmi gond nincs.16/f
2010. márc. 21. 13:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, szerintem önbizalomhiányod lehet, én rosszul érzem magam ha utcán végig kell menni, bár nekem van is okom rá.
2010. márc. 21. 13:22
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is önbizalomhiány. Zavar, ha figyelnek téged.

Ezt onnan következtetem, hogy ha ismerőseiddel mész, akkor nem vagy zavart.

2010. márc. 21. 13:24
 3/9 A kérdező kommentje:
és ez mitől van? vagy mit tehetek ellene?
2010. márc. 21. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:

"és ez mitől van? vagy mit tehetek ellene?"

Ez tudatalatt dől el. El kell hitetned a tudatalattiddal, hogy fasza gyerek vagy. Ezt alapvetően úgy kell csinálni, hogy összeírsz minden dolgot, ami pozitív benned, és elalvás előtt kényelembe helyezve magad, teljes nyugalomban bebeszéled magadnak ezeket kb. negyed-fél órán keresztül.

Ez amúgy egy terápiás változat, amivel a depressziósokat szokták kigyógyítani. Van, akinél 4 hónap alatt olyan hatást értek el, hogy egy önelégült faszf.ej lett, szóval biztos működik. :)

2010. márc. 21. 13:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Utolsónak én is köszönöm a jó tippet, mert hasonló problémával küzdök, de az élet összes területén, csak én lány vagyok.
2010. márc. 21. 15:24
 6/9 anonim ***** válasza:
Ugyan ez a helyzet velem is
2010. márc. 21. 15:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Volt ilyen korszakom nekem is,mikor azt gondoltam,hogy mindenki,aki meglát,biztos rondának hisz,vagy azért néznek,mert valami nem tetszik rajtam,sőt,ha valaki nevetett a közelemben,mindig azt hittem,hogy rajtam nevetnek.Lehet,hogy ez csak serdülőkorban van így.
2010. márc. 21. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
"Amig nem hiszed el magadról, hogy tökéletes vagy, addig nem is leszel az" A kedvenc idézetem magamtól :D
2010. márc. 25. 15:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Ilyen nekem is volt :) aztán ez a feszengés átment egy idő után abba, hogy nem érdekel senki véleménye, jól érzem magam így ahogy vagyok. Annyira igyekeztem mindig tökéletes lenni, hogy pont az ellenkezőjét értem el vele, megbotlottam, bénáztam vagy nekimentem valakinek... szerintem a bizonytalanságot az ember sugározza magából és ezért vonzza a tekinteteket. És ez nem csak tini korban van.
2010. márc. 26. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!