Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nektek hogy tetszik a férfi konty?
Na nem arra a körbenyírt vacakra gondolok, hanem arra amikor mindenhol hosszú a haj és úgy van felkontyolva.
Hosszú hajat levágatni bűn! Akinek olyan szép hajat adott az isten!
De milló frizura van, nem kell kontyba kötni!:)
21#
Ugye ismerjük egymást ,hogy te ennyiből megállapítottad ,hogy én nem lehetek értelmes ember?
Ásd el magad kis csipasz...
Egy világos bőrű,világos hajú és világos szemű pasin röhejesen néz ki,pláne,ha nincs elmélyülve valami keleti kultúrában,bár nála így is szokni kell.Még annak nem klappol,akinek nagyon kockafeje van,vagy kerekfejű,vagy nagyon hosszúkás az arca,csúnyábban lófejű.
Akiken jól áll,azok általában a sötét hajú,férfias,de jóképű férfiak.Jól állhat még olyanon,akinek vannak ázsiai ősei és ápolja a gyökereinek ezt a részét is.Nekik általában amúgy is jól áll a hosszú haj.Szóval kell ehhez egy szerencsés fejforma és arcberendezés,meg leginkább sötét haj.
22/N
Nem aktuális már,de gondoltam leírom.
#28 Én olyan voltam akinek jól áltt. Legalábbis mások szerint. Erős szálú, barna hajam van egyébként.
Azóta viszont levágattam, kellett a változás, meg sok macera is volt vele, amit szintén meguntam. Néha kicsit sajnálom, mert nagyon szerettem, de sokak szerint a rövid haj meg még jobban áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!