Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, nektek hogy tetszik a férfi konty?
Na nem arra a körbenyírt vacakra gondolok, hanem arra amikor mindenhol hosszú a haj és úgy van felkontyolva.
A pasiknál a konty olyan, mint a nőknél a rövidre vágott frizura.
Marha jól tud kinézni, viszont mindig lesznek olyanok, akik a puszta gondolatra is hanyágörcsöt kapnak, mert nem szoktak hozzá az ilyenhez.
Kontyos "férfiak" ma az egyik női ideál....XXI.század én így szeretlek..
20/F
Nem mintha ez új dolog lenne:
13#
Az egy teljesen mas kúltúra mint a miénk és más kor.
Japánban a szumósok a férfi ideált jelképezik pl.Míg a mi kultúrankban egy olyan férfi...
Remélem érted mit akarok mondani.
#14 Országonként és koronként folyamatosan változik a divat, mind öltözködés, mind hajviselet terén. A 20-as években divatosnak számító magyar férfi csóválta volna a fejét, ha látott volna egy 70-es években divatosnak számítót, aki pedig kiröhögte volna a mai férfi divat képviselőit. Nyilván a mai férfiak is húzzák a szájukat minden létező újításra, de ez teljesen felesleges.
Értjük, neked nem jön be ez az új hullám, de kiábrándulni a világból pár felgumizott hajú férfi miatt (mint már mondtam) felesleges/értelmetlen időpocsékolás.
Olyan japános.
Teljesen femininen hat idehaza.
Nekem a szakáll se tetszik!
Nagyon bácsis. Csúnya férfiaknak való.:)
Te jó isten....kontyos férfiak a nyerők...
Elmegyek shaolin szerzetesnek inkább és felköltözök a kolostorba...mai nők ti lesztek az oka ennek a cselekedetnek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!