Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha a páromra vonatkozó negativ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a páromra vonatkozó negativ észrevételre ordít, összetör tárgyakat, szavakkal alaz, az rossz előjel a folytatáshoz?

Figyelt kérdés

Meg csak ismerkedési időszakban vagyok valakivel.

Kb fel eve tart. Ezalatt az időszak alatt sokszor eszrevettem rajta munkamánia jeleit, vagy hogy nagyon onzo, figyelmetlen volt, de kozben mar 2 het utan azt kérte, hogy költöztünk ossze, majd röviddel hogy legyek a felesege, otthon en mutassam mar be, hogy o lesz a férjem.

Szepen probaltam vele megbeszelni ha pl figyelmetlen es onzo volt, mindig eltorzult arccal orditas volt ra a valasz, hogy a menyasszonya is mindig ezekkel kínozta, ilyenkor csapkod, földhoz vágta a telefonjat, letört egy szekrenyajtot mérgében es megalázó mondatokat mond, mint pl: "Te gyerekes vagy, nárcisztikus vagy, mit hisztizel, martirkodsz, játszod a kis sajnalnivalo aldozatot, nehogy azt hidd te tokeletes vagy.

Hazugságon is fogtam, erre szinten ordított es próbált manipulálni, hogy ha nem mondom meg hogy jottem ra valamire akkor nem is igaz, hogy tudom.

Nem vettem fel a telefont az üzletben ahol dolgozom, 104szer hivott es irt, hogy márpedig addig nem hagyja abba amíg le nem megyek hozza a parkoloba...

Szerintetek félnem kellene tole es veszélyes az ilyen ember?

2015. nov. 24. 16:03
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ajánlom neked "A lélek meggyilkolásának száz módja" című könyvet, olvasd el mielőtt döntesz. Nárcisztikus emberekről és az ő "áldozataikról" szól. Témába vág. Ez az ember előbb utóbb bántalmazni fog, és ezt te is tudod. Te már benned van a dac: Te majd megjavítod. Nem fogod, még esz pszichológusnak is csak akkor menne, ha ő is akarna változni, de ugyebár, ővele semmi baj sincsen, igaz?

Tegyünk néhány dolgot rendbe:

1. Nem normális, hogy már az ismerkedési időszakban valaki üvöltözzön veled. Akkor később mi lesz?

2. Két hét után összeköltözés, és mielőtt reálisan megismert volna, megkért, hogy legyél a felesége? Áldozatot, balekot akar magának fogni, normális férfi nem így működik.

3.Te szépen próbálsz vele beszélni, ő pedig azt mondja:"a menyasszonya is mindig ezekkel kínozta". Tehát már a menyasszonya is megpróbált segíteni neki, változtatni rajta, de akkor sem sikerült, és most sem fog.

4.Egy kezdődő kapcsolatban a hazudozás nagyon nem oké, a reakciója pedig primitív.

5. Te is tudod, hogy nem normális valakit mobilon egynél többször hívni, hiszen a mobil kiírja ki keresett. Ez egy nem normális idegbeteg viselkedés.

6. Fenyeget, zsarol. És te azt kérdezed, félned kellene-e? Igen.

7. Azt hiszed, hogy szeret téged, mert elragadó tud lenni amikor olyanja van. Hát igen, ez a tökéletes manipuláció: ha én jól érzem magam, akkor mindenki a környezetemben érezze remekül magát, de ha nekem szar kedvem van....

Te tényleg tőle akarsz függeni? Az egész életedet, ráadásul a jövendőbeli gyerekeid jövőjét is ezzel akarod tönkretenni?

Nem szeret téged, senkit sem szeret önmagán kívül, sőt! Önmagát is gyűlöli valószínűleg. Ha nem menekülsz most, késő lesz, mert nem fogsz tudni tőle szabadulni.

Még egy gondolat: felnőtt nő vagy, senkinek semmi köze hozzá, hogy mi a barátaid, családod, vagy az ő családjának véleménye rólad és a döntéseidről. Egy valamit megtanultam az életben: Senkinek a véleménye nem számít amikor a saját testi, lelki egészségem forog kockán. Ennyit mondasz nekik: szakítottunk, mert nem illetünk össze. Nem tudta nekem lelkileg megadni amire szükségem van. És kész. NEM TARTOZOL MAGYARÁZATTAL A KÖRNYEZETNEK AZÉRT MERT ÚGY DÖNTESZ, HOGY A LÁTSZÓLAG JÓ PARTI VALÓJÁBAN KÁROS NEKED.

Ha szakítanál vele, ő majd kedves lesz veled és könyörögni fog még egy esélyért. Ne add meg neki, nem fog változni és még jövőre is itt fogod kiírogatni a kérdéseidet.

2015. nov. 24. 18:26
 22/28 Fish1 ***** válasza:
100%

Jézus isten... ha már ismerkedésnél ilyen, szerinted mi lenne utána? Bezárna a 4 fal közé, majd csak könyörgések árán tehetnéd ki a lábadat, és társai.

Ez az ember birtokolni akar és uralkodni rajtad, parancsolgatni, és rángatni, mint egy rongybabát. Ezen kívül lehetne annyi esze, ha a menyasszonya ugyanezeket a dolgokat mondta, akkor talán lehet benne valami, és elgondolkodhatna magán. Felelősséghárításból csillagos ötös, egy ilyen ember mellett rabszolga vagy kapcarongy lehetsz legjobb esetben. Kell ez neked?

2015. nov. 24. 18:52
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pasi elmebeteg. Ha olyan hülye vagy, hogy hagyod magad ajkor megérdemled a sorsod. Arra viszont számíts, hogy egyedül matadsz. Ez a pasi mindenkit el fog marni mellőled.
2015. nov. 24. 19:41
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen kapcsolatban. Szinte ugyanezek történtek meg, pepitában. A "mézeshetek" idöszakában pedig pontosan elhitette velem hogy milyen komolyan gondolja és hogy ennyire még sosem szeretett senki. De ha egyszer olyat tettem ami neki nem tetszett, vagy éppen olyan hangulatban volt hogy bele akart kötni és rúgni valakibe, na az maga volt a pokol. Nagyon manipulatívak tudnak lenni, így veszélyesek. Vigyázz magadra és lépj ki amint tudsz, az egy nagyon jó jel hogy ennyire korán felismerted. Ne hagyd hogy lerombolja az önbizalmad !!! Minél késöbb lépnél ki ez csak annál rosszabb lesz.
2015. nov. 25. 06:05
 25/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egyébként amiket leírtam a nárcisztikus személyiség jellemvonásai?
2015. nov. 25. 10:52
 26/28 A kérdező kommentje:
Ja igen, valaki már írta. De ő egyébként soha nem sajátított ki, nem akart mindenkit elmarni mellőlem. Most is azért beszél csak intenzíven a barátokkal, hogy saját magát védje, megerősítse, igazolja. A legszélesebb baráti és ismeretségi kör előtt minősít és beszél rólam negatívan, ohgy magát fényezze ezzel és mindenki megerősítse abban, hogy még "ő ne hagyja magát"!!! :(
2015. nov. 25. 10:54
 27/28 anonim ***** válasza:

"De ő egyébként soha nem sajátított ki, nem akart mindenkit elmarni mellőlem." - Ez csak ido kerdese. Egyebkent is ritka undorito a viselkedese minden szempontbol, ne szomorkodj, orulnod kellene, hogy megszabadulsz egy ilyen vadbaromtol.

21-es valaszolo mindent leirt, amit tudnod kell.

2015. nov. 25. 11:01
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem akart senkit elmarni mellőled, hiszen az ismerkedési szakaszban vagytok és ő meg akar tartani. Amíg hozzá nem mész, vagy legalább össze nem költöztök addig elbűvölő lesz mindenkivel. Éveket is képesek várni, mert nem tudatosan tervezik, hogy na most aztán elmarok mindenkit mellőle, hanem ahogy telnek az évek titkon egyre jobban szoronganak, hogy az áldozat meglép ezért szépen lassan leépítik az emberi kapcsolatait. Közösen lehet társaságba menni, de külön ne menj, mert esetleg panaszkodnál vagy segítséget kérnél, esetleg megismerkedsz mással és lelépsz.

Hidd el, kispályás vagy hozzá képest.

2015. nov. 25. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!