Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Úgy érzem rám akar mászni....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem rám akar mászni. Mit csináljak? Fiú vok

Figyelt kérdés

9es vagyok és van egy évfolyamtársam, aki év eleje óta néha olyan megjegyzéseket tesz, mintha össze akarna velem jönni, de én viszont nem. egyszer rákérdezett rejtve, hogy bejön-e nekem, akkor azt mondtam, hogy nagyon jó barátom meg minden, de többet nem is szeretnék és azóta is így gondolom. ez után azt mondta, hogy nem ő volt. azóta se hittem el..

nagyon ritkán van az, hogy célozgat rá, hogy, hogy szeretne tőlem valamit, pl múltkor beszéltünk, hogy milyen lesz a nyár és mondta, hogy "jó lenne ha találkoznánk nyáron. mozi vagy hasonló". nem társaságban gondolta, hanem kettesben.

de nemtudom mit higyjek, mert most is van kialakulóban kapcsolata, de még mindíg úgy érzem néha, hogy ő az, aki szerelmes belém.

de én nem szeretnék tőle semmi komolyat.. nem akarok vele összeveszni, mert nagyon szeretem emberileg, de mint barátnőt nem tudnám, mert nem 1 hű de szépség, és tudom, hogy ha akadna jobb lehetőség dobnám gondolkodás nélkül.

2010. márc. 20. 21:31
 1/7 anonim ***** válasza:

szerintem a csaj azért hisz amit hisz mert te is ugy kőzeledsz hozá!amikor azt érzed h nyomul légy kicsit elutasitób !!pl:menyel onnan amikor ő ott van, vagy huzzad a szád ha vmi olyat csinál a mi neked nem tetszik !!de mivek emberileg kedveled figyeljrá h ne bántsd meg

szentem h ezt fogod teni nem lesz tovb probléma

de ha valami konkrét választkér pl: tetszek neked mond meg neki h nem

2010. márc. 20. 21:39
 2/7 anonim ***** válasza:
jaa de tényleg Sunázd meg .
2010. márc. 20. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem is...
2010. márc. 20. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
36%

Azért elég egy szemét alaknak tűnsz, hogy egyből dobnád egy másik, szebb csajért.

Meg sem érdemled a lánykát

2010. márc. 20. 22:12
 5/7 anonim ***** válasza:

22:12-es, te fogyatékos vagy???

A kérdező éppen azt mondja, hogy barátként tekint a lányra, de Ő NEM AKAR TŐLE SEMMIT. Azért nem akar vele összejönni, mert nem lenne értelme, hiszen nem szerelmes belé, és éppen ezért nem is akar belemenni, TEHÁT még ha megadná is magát, csak hogy ne bántsa meg, egy olyan lány miatt akit viszont megszeret és megtetszik neki, gondolkodás nélkül választaná is helyette. A nagybetűs részek a szájbarágós kiemelések, hátha tényleg szellemileg visszamaradott vagy.

Annyira de annyira tipikus, amikor egy magad fajta gyépés géphez ül, és sablonos divatközhelyeket böfög vissza akkor is, ha az sehol nem releváns.

2010. márc. 20. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha emberileg szereted a lányt, a barátod, akkor igazán megérdemli, hogy segíts neki egy kicsikét, és kielégítsd a biológiai szükségleteit mindkettőtök örömére, még ha ideiglenesen, akkor is...Ugye nem akarod azt hogy szenvedjen és rólad ábrándozva egyedül böngyörgesse a husiját a sötétben?

Neked is jól esne ha hasonló esetben segítenének rajtad ugye?

Dobd be magad és ne legyen panasz rád!!!

2010. márc. 20. 22:34
 7/7 anonim válasza:
rakd be a lompost haver azt hagyd ott!!!
2010. márc. 21. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!