Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normális, hogy még nem érzek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy még nem érzek semmi szerelemfélét? Lent

Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok, megismerkedtem egy velem egyidős sráccal. Nagyon kedves, aranyos, jó vele. De nem érzem azt a vonzalmat, amit ilyenkor kellene. Egy hónapja ismerkedtünk meg, ő írt nekem facebookon, hogy szívesen megismerne. Két hét messengerezés után randiztunk először, tegnap volt a 3. randink. Semmi gond nincs vele, de nem érzek igazi fizikai vonzalmat. Már az első randin volt csók, de se akkor, se most nem váltott ki belőlem semmi olyat, ami az előző kapcsolatatimnál éreztem már az elején. Tegnap, mikor megcsókolt, meg már arra gondoltam, hogy ennél sehogyabban nem is érezhetném magam. Én úgy sajnálom, pedig szeretném a barátságon túl is megkedvelni! Vagy csak túl gyorsan akarok beleszeretni? Kellene még idő, vagy ennyi idő után már kijönne, ha beleszeretnék? Nincs nagy tapasztalatom, két komolyabb kapcsolatom volt, egy 3 éves, és egy 4 éves, életem során, több kapcsolatom nem is volt. De náluk ilyenkor már éreztem azt a bizonyos pluszt. Nem minden a szerelem, de szerintem igenis fontos...
2015. nov. 19. 21:35
 1/9 Clark Kent.. ***** válasza:
Az.
2015. nov. 19. 21:39
 2/9 anonim ***** válasza:
48%
Az.
2015. nov. 19. 21:40
 3/9 anonim ***** válasza:
48%
Az.
2015. nov. 19. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Az.
2015. nov. 19. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Semmi gond nincs azzal, ha a 3. randin nem vagy még szerelmes. Próbáld elengedni ezt a gondolatot. Simán kialakulhat ez még később. Ha viszont szexuális vonzalom sincs, az nem jó jel. Adj neki még egy kis időt, ha szex után sem változnak az érzéseid, akkor zárd le.
2015. nov. 19. 21:44
 6/9 Fish1 ***** válasza:
68%
Nálam ez úgy szokott működni, hogy akkor van csók akárkivel is, amikor MÁR érzünk valamit egymást iránt. Nem először csók, aztán talán kialakul valami. Így pl. megkímélhetted volna mindkettőtöket attól a kellemetlenségtől, hogy most majd közölnöd kell valahogy vele, hogy ez van. Szerintem kár áltatnod őt is és magadat is.
2015. nov. 19. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Halacska1 jól tátog. :) Szerintem nincs meg a szikra köztetek. Ennyi, te balra, ő jobbra. Én férfiként már első randin tudom, hogy lesz-e folytatás, vagy sem.
2015. nov. 19. 21:50
 8/9 anonim ***** válasza:
49%

Leírom a mi randikronológiánkat, hátha erőt merítesz belőle:

Társkeresőn ismerkedtünk meg, ahová ő akkori képeket töltött fel mikor még vékony volt.

1. randi: Kicsit csalódás volt, duci volt és rengeteget beszélt, szinte szóhoz se jutottam.

2. randi: Megfogta a kezem, de olyan furcsa érzés volt, mintha a kezeink nem illenének össze, kényelmetlen volt.

3. randi: A kézfogás már jó volt, de az első csók nagyon rossz. Összenyalt mint egy kölyökvizsla.

5. randi: Végre normális csókok, kellemes hangulat. De szerelem még sehol.

1,5 hónap után: Először gondoltam rá hogy ki tudnám mondani hogy szeretem. De szerelmesnek még nem igazán éreztem magam.

2 hónap után: Egyszercsak, a semmiből rámtört az érzés hogy én szeretem ezt a pasit :) Tartósan, nem múlt el ez az érzés :)

És bár még nem mondta ki de szerintem ő is engem :) Remélem valamikor már kimondjuk egymásnak :)

2015. nov. 19. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Én azt nem értem, ha semmit nem érzel, még vonzalmat sem, akkor minek randizgatsz vele?

Szerelem jöhet később is, de ha még vonzalom sincs akkor a randiig sem jutnék el.

2015. nov. 20. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!