Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, aki általában, ha kérdez tőlem valamit, gyorsan lehajtja utána a fejét, miért?
Én is sokáig nem mertem mások szemébe nézni, erre felhívták a figyelmem, azóta odafigyelek, és természetessé vált nálam a szemkontaktus.
Egyszerűen arról lehet szó, hogy ahogy is a mondás tartja: "a szem a lélek tükre"
Ez az ember pedig nem szeretné nagyon magát "kiadni". Fél attól, hogy komolyabban megismered, kiismered.
Figyelmeztesd erre a rossz tulajdonságára és valszeg le fog róla szokni.
Üdv.
Szia!
Szerintem zavarban van, mert tetszel neki. Ezt tapasztalatból mondom. Ha kérdezek valamit, vagy beszélgetünk, egy pillanatra a szemébe nézek, majd utána össze-vissza, le-fel. Egyszerűen nem tudom tartani a szemkontaktust ilyenkor. Ennek véleményem szerint pszichológiai oka van. Fél vagy nem akarja bevallani hogy tetszel neki. Más lányokkal és az élet más területein teljesen magabiztos és határozott vagyok, és más lányokkal rendesen tartom a szemkontaktust. Így szinte biztos, hogy ez van e mögött.
Tehát tanulság==> Ha egy pasit zavarba tudsz hozni, annál nyert ügyed van.
Hoppá. Lehet, hogy én vagyok ez a fiú? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!