Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy fiú, aki általában,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú, aki általában, ha kérdez tőlem valamit, gyorsan lehajtja utána a fejét, miért?

Figyelt kérdés
2010. márc. 20. 16:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Fél a választól.
2010. márc. 20. 16:29
 2/14 anonim ***** válasza:
Mert a rabszolgád úrnőm!
2010. márc. 20. 16:30
 3/14 anonim ***** válasza:

Zavarban van:)

Lehet szerelmes;)

Vagy csak egyszerűen zavarban van, ha lánnyal kezd beszélni.

2010. márc. 20. 16:30
 4/14 anonim ***** válasza:
mert terhes vagy
2010. márc. 20. 16:36
 5/14 anonim ***** válasza:
A keresztneve véletlenül nem Sanyi?
2010. márc. 20. 16:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Mert még gyerek , vagy gyerekes. És nem volt eddig túl sok kapcsolata vagy egyáltalán nem volt, illetve lehet, hogy még nem is nagyon beszélgetett, nőkkel. De valószínű, hogy zavarban van. Vagy csak nem mer a szemedbe nézni mert még nem tudja, hogy mi módon kell viselkedni illetve magabiztosnak lenni.
2010. márc. 20. 16:50
 7/14 A kérdező kommentje:
Nem sanyi.. :)
2010. márc. 20. 16:50
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszi, hogy írtok. :) Írjatok még kérlek. :)

Egyébként magabiztos, szokott lányokkal is beszélni.

Van, mikor teljesen hülye kérdéseket tesz fel, amire maga is tudja a választ.

Bár valóban nem volt még kapcsolata...

Gondoljátok, hogy akkor is lehet zavarban, ha szinte állandóan beszél, gyorsan reagál a körülötte zajló eseményekre, aktív, központi személyiség?

2010. márc. 20. 17:22
 9/14 anonim ***** válasza:

:) Szia !

Ez tipikus, akármennyire lehet valaki a társaság közepe, mint páldául én is , én is féltem a csajoktól. Utána most már legyőztem ezt. Sokkal jobban veszik ha mélyen a szemükbe nézek :) Régebben lehajtottam a fejem én is néha mert féltem. De ez mára elmúlt szerencsére :) És már minden sinen van (=

Byebye

2010. márc. 20. 17:30
 10/14 FFDP ***** válasza:
Szerintem lehet, hogy konkrétan te tetszel neki és tőled "fél" :D Mással nincs így? :)
2010. márc. 20. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!