Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeritnetek lehetek szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeritnetek lehetek szerelmes 13 évesen?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Van egy osztálytársam aki nagyon tetszik nekem!MSN en beszélgetünk mindig, élőben nem nagyon merek hozzászólni..Félénk vagyok..Nemrég elhívtam mozizni első randira és azt modnta, hogy még gondolkozik rajta..Sok felnőttkorú ismerősöm is mondja, hogy lesz belőle valami..Nem volt még a lánynak berátja..Visszahúzódó lány, de pont ez tetszik benne:)

És én már most megszerettem nagyon..Nem vagyok "még" szerelmes, de szeretném szeretni:)Szerintetek baj, ha 13 évesen járnék vele??És hosszú távra tervezem vele..Nagyon küldönbőzök a mai fiataloktól...Tudnám szeretni!

Köszönöm előre is a válaszokat!

További szép napot mindenkinek!

2010. márc. 20. 16:08
1 2
 11/11 menyus987 válasza:
én is 13 éves vagyok,és már régóta tetszik egy lány.rengeteget beszélgettünk facebookon,suliban is.aztán egyszer összeszedtem minden bátorságom,oda mentem hozzá és megkérdeztem,erre ő azt mondta,hogy még el kell gondolkoznia ezen...másnap igent mondott:)puszi már volt,de ennél tovább még nem nagyon akarok menni...tehát fel a fejjel,szedd össze minden bátorságod és hajrá!:D
2011. nov. 27. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!