Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Ha mindenkihez oda mernétek mennyi, hány nőt szólítanátok le egy nap?
Csak gondoljatok bele, hogy végigmentek az utcán és ha MINDENKIT leszólítanátok aki tetszik (nem muszáj az a hú de elájulok tőle) akkor mennyi lenne mondjuk egy napon/héten?
Most ezzel senkit nem akarok arra buzdítani hogy ott ismerkedjen, csak kíváncsi vagyok
Bármilyen hihetetlen, de meglehetősen elenyésző ez a szám. Persze látom, ha egy lány jól néz ki. De attól még nem biztos, hogy nekem személyszerint tetszik is. Főleg, hogy nem jön be a tucat termék (bocs hölgyeim:D).
Naponta egy leszólítandó lányt mindig látok. Viszont a napi átlagot 3 körül lőném be.
23/F
Én 21 éves srác vagyok, jó fizikumú, helyesnek mondanak. Igazából sosem volt párkeresési nehézségem, akit kiszemeltem, megkaptam szerencsére.
Igazából eléggé kényes vagyok a lányokra, mert fontos számomra az is, hogy értelmes legyen egy lány és jó humorú. Na ha mindenkivel elkezdenék beszélgetni, aki tetszik is, szerintem a napi 1 órás sétálgatásom alatt maximum 1 ilyennel találkoznék, ha találkoznék.
Ha arra vagy kíváncsi, hogy hány lánnyal feküdnék le egy alkalomra, akkor azt mondanám, hogy 1 ilyet biztosan találnék(egyetemista vagyok).
Rengeteg szép, fiatal lány van. Szerintem olyan 1-3 közé mondanám.
Viszont ilyen felállásban fél-1 év után nem lenne olyan ember az utcán akivel nem feküdtem még le és jól néz ki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!