Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk/férfiak! Ha mindenkihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/férfiak! Ha mindenkihez oda mernétek mennyi, hány nőt szólítanátok le egy nap?

Figyelt kérdés

Csak gondoljatok bele, hogy végigmentek az utcán és ha MINDENKIT leszólítanátok aki tetszik (nem muszáj az a hú de elájulok tőle) akkor mennyi lenne mondjuk egy napon/héten?

Most ezzel senkit nem akarok arra buzdítani hogy ott ismerkedjen, csak kíváncsi vagyok

2015. nov. 19. 08:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Bármilyen hihetetlen, de meglehetősen elenyésző ez a szám. Persze látom, ha egy lány jól néz ki. De attól még nem biztos, hogy nekem személyszerint tetszik is. Főleg, hogy nem jön be a tucat termék (bocs hölgyeim:D).

Naponta egy leszólítandó lányt mindig látok. Viszont a napi átlagot 3 körül lőném be.

23/F

2015. nov. 21. 20:13
 22/26 anonim válasza:
100%
Budapesten a reggeli, délutáni csúcsban 15-20 nőt biztos. Talán 30-cat is. Csak emiatt szeretek metrózni! :D 18/F
2015. nov. 21. 21:03
 23/26 anonim ***** válasza:
Én mivel egy kisvárosban lakok, ami inkább falu, mert Budapest egyik külkerületéhez tudnám hasonlítani...van hogy nem is futok össze 1 fiatal lánnyal se az utcán, még nappal se. De persze van amikor igen, de akkor is naponta talán 2, vagy 3, aki tetszik is.
2015. nov. 22. 13:13
 24/26 anonim ***** válasza:
Még az előző vagyok, picit pontosítok, talán félreérthető lett, nem egy konkrét kerületre gondoltam, hanem valamelyik külkerületéhez
2015. nov. 22. 13:20
 25/26 anonim válasza:
39%

Én 21 éves srác vagyok, jó fizikumú, helyesnek mondanak. Igazából sosem volt párkeresési nehézségem, akit kiszemeltem, megkaptam szerencsére.

Igazából eléggé kényes vagyok a lányokra, mert fontos számomra az is, hogy értelmes legyen egy lány és jó humorú. Na ha mindenkivel elkezdenék beszélgetni, aki tetszik is, szerintem a napi 1 órás sétálgatásom alatt maximum 1 ilyennel találkoznék, ha találkoznék.

Ha arra vagy kíváncsi, hogy hány lánnyal feküdnék le egy alkalomra, akkor azt mondanám, hogy 1 ilyet biztosan találnék(egyetemista vagyok).

Rengeteg szép, fiatal lány van. Szerintem olyan 1-3 közé mondanám.

Viszont ilyen felállásban fél-1 év után nem lenne olyan ember az utcán akivel nem feküdtem még le és jól néz ki :D

2015. nov. 22. 17:30
 26/26 anonim válasza:
Hát szép lányt sokat látok egy nap de aki úgy tényleg megfog és úgy megmarad a fejemben hogy azt a betyár milyen jó csaj, olyanból általában 1 max 2-őt látok egy nap.
2015. nov. 26. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!