Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szólítanátok le a csajokat az alábbi helyeken?
Olyan helyekre gondolok, ahol tudod, hogy többször már nem fogsz a lánnyal találkozni soha többet az életbe (valószínűleg), pár példát mondanék:
-Buszmegálló; -Busz; -Sportrendezvény(Meccs); -Ballagás/Szalagavató; -Bolt vagy akár egy Park
Itt ugye tegyük el kinézek egy szép lányt, aki bejön nekem, tudom, többet nem találkoznák már az életbe.
Ti hogy mennétek oda? Milyen lehetőségek/praktikák vannak?
Szia Lujza, te is a 72-es buszra vársz?
Szia, igen, de nem Lujza vagyok.
Hogyhogy? Kiköpött mása vagy, csak 2 éve nem láttam. Jajj, ne haragudj és bemutatkozol majd ő is...:D
Busz (ha nemet modnana):
Szia, adok csokit, ha leülhetek melléd.
Nem kell csoki köszi.
Nem is adtam volna, csak teszteltem a humorérzékedet :D
ha igent, akkor nem kell beoltani.
Ballagás
Szia, Tamás vagyok, este van kedved együtt elballagni beülni valahová? Ha már ballagás van. :D
Szalagavató:
Szia, leszedhetem a szalagodat és feltűzhetem újra? :D
Bolt (ha kevés van a kosarában)
Szia, ejha, látom lakoma lesz ma nálatok. Beugorhatok főzni egy isteni spagettit, van saját receptem (de csak ha tudsz tényleg gőzni akkor süsd ezt be)
Park:
Szép időnk van ma :D
Szalagavatónál így gondoltam:
Én is nézem valakiét, és a többi "néző" között kiszúrok egy lányt! :)
És ha a buszosnál a csaj igent mond, akkor is azt mondom: hogy nem is adok, csak teszteltem a humorérzékem? ez kicsit olyan hülyén veszi ki magát, nem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!