Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan szólítanátok le a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítanátok le a csajokat az alábbi helyeken?

Figyelt kérdés

Olyan helyekre gondolok, ahol tudod, hogy többször már nem fogsz a lánnyal találkozni soha többet az életbe (valószínűleg), pár példát mondanék:

-Buszmegálló; -Busz; -Sportrendezvény(Meccs); -Ballagás/Szalagavató; -Bolt vagy akár egy Park

Itt ugye tegyük el kinézek egy szép lányt, aki bejön nekem, tudom, többet nem találkoznák már az életbe.

Ti hogy mennétek oda? Milyen lehetőségek/praktikák vannak?

2013. nov. 12. 20:35
 1/7 anonim ***** válasza:
48%

Szia Lujza, te is a 72-es buszra vársz?

Szia, igen, de nem Lujza vagyok.

Hogyhogy? Kiköpött mása vagy, csak 2 éve nem láttam. Jajj, ne haragudj és bemutatkozol majd ő is...:D

Busz (ha nemet modnana):

Szia, adok csokit, ha leülhetek melléd.

Nem kell csoki köszi.

Nem is adtam volna, csak teszteltem a humorérzékedet :D

ha igent, akkor nem kell beoltani.

Ballagás

Szia, Tamás vagyok, este van kedved együtt elballagni beülni valahová? Ha már ballagás van. :D

Szalagavató:

Szia, leszedhetem a szalagodat és feltűzhetem újra? :D

Bolt (ha kevés van a kosarában)

Szia, ejha, látom lakoma lesz ma nálatok. Beugorhatok főzni egy isteni spagettit, van saját receptem (de csak ha tudsz tényleg gőzni akkor süsd ezt be)

Park:

Szép időnk van ma :D

2013. nov. 12. 20:41
 2/7 A kérdező kommentje:

Szalagavatónál így gondoltam:

Én is nézem valakiét, és a többi "néző" között kiszúrok egy lányt! :)

És ha a buszosnál a csaj igent mond, akkor is azt mondom: hogy nem is adok, csak teszteltem a humorérzékem? ez kicsit olyan hülyén veszi ki magát, nem?:D

2013. nov. 12. 20:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Amúgy nagyon jó ötletek köszönöm! Bár ez a Park dolog kicsit olyan monoton (nem mintha én jobbat tudnék sajna)
2013. nov. 12. 20:51
 4/7 anonim ***** válasza:
legyen nálad csoki fa szikám a buszon :D
2013. nov. 12. 20:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Én lányként mondom, hogy azért ne számíts túl nagy sikerre, de KÖNYÖRGÖM ne gyere vissza sírni két hónap múlva, hogy minden lány felszínes, és öngyilkos akarsz lenni mert örök magányra vagy kárhoztatva.
2013. nov. 12. 21:25
 6/7 anonim ***** válasza:
az első válaszoló Lujzásán beröhögtem. :-D Nekem az simán bejönne. :-D
2013. nov. 13. 14:05
 7/7 anonim ***** válasza:
és ha a lujzásra csak annyit válaszol, hogy nem ? :D
2013. nov. 20. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!