Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhat az ember jó pasikat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhat az ember jó pasikat?

Figyelt kérdés
eddig mindig a pasik találtak rám..leszólítottak az utcán v mit tom én.de most mik télleg szeretnék vkit nincs..
2010. márc. 20. 14:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem jól írtad 20 éves lány,eddig csak nagyképű voltál,de ma már csak tökéletes.Hiányzik belőled a hiba ;)
2010. márc. 20. 15:10
 12/20 anonim ***** válasza:
Miért képzel magáról mindenki ilyen sokat?Mindenki egoista g*ci?
2010. márc. 20. 15:12
 13/20 anonim ***** válasza:
Köszönöm 15:10es :) Te vagy az één öööiiii baiiiim :P:)
2010. márc. 20. 15:17
 14/20 anonim ***** válasza:

Elsőnek üzenem: ha lenne egy számodra visszataszító ember, de iszonyú tündéri lenne, járnál vele? Nem hiszem.

A külső fog meg, a belső tart meg.

Bárki bármit mond, ez így van. Senki nem fog számára nem tetsző emberrel együtt lenni.

2010. márc. 20. 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
Mert megtehetem;) Te nem? Kár ..
2010. márc. 20. 15:22
 16/20 A kérdező kommentje:
jaaaj. én azt hogy "jó pasi" nem úúgy értettem h szőke herceget akarok.csk szerettem volna tudni milyen helyre menjek ha egy normális fiút akarok, akivel komolyabban járhatok..
2010. márc. 20. 15:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Hát hadd képzeljenek, amit akarnak, ezerszer jobb, mint az a sok pesszimista ember, aki csúnyának látja magát. Bár mindenki szépnek látná legalább saját magát, nem lenne ennyi párkapcsolati probléma. Én nem ítélem el, aki szépnek érzi magát, sőt, örülök, hogy vannak még olyan emberek, akik nincsenek magukba fordulva :)
2010. márc. 20. 15:32
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdező! Itt a jó idő, tele vannak az utcák/cukrászdák, csak van köztük hímnemű :):)
2010. márc. 20. 15:34
 19/20 anonim ***** válasza:
Milyen alapon teheted meg?A hasadra csapsz és azt hiszed te vagy a legjobb?
2010. márc. 20. 15:36
 20/20 anonim ***** válasza:
nem mondtam h legjobb.. de jó..önmagamnak jó:)jobb a nagyon jóknál:) Szerencsére másoknak is:D bár önmagamnak sokkal nehezebb megfelelni, mint ezer pasinak..;)
2010. márc. 20. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!