Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létező dolog a női teszt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létező dolog a női teszt?

Figyelt kérdés
Üdv! Nemrég megismerkedtem egy lánnyal,vagyis beszélgetni kezdtem vele chaten,ennek már több hete,van már köze egy hónapja,elég zárkózott lány,nem igazán szeret egymaga kimozdulni otthonról,legalábbis elmondása szerint,azért próba szerencse alapon én elhívtam randira,erre azt felelte, nem hiszi hogy nekünk találkoznunk kellene,ez az ismerkedés így szép ahogy van! Ez kb egy hete történt,az eset után is tovább beszélgettünk,mind a mai napig,szimpatikus palinak tart akivel jókat tud beszélgetni,és nagyon pozitív személyiségűnek tart,mivel nekem is bejön ő nem szeretném eltolni a renomémat nála,mivel sokat hallottam már arról hogy a nők tesztelik a pasikat,elszántságukat,kitartásukat,szándékukat, elgondolkodtam, hogy az a bizonyos meghívásra adott "Nem"válasz, tényleges elutasítás volt,esetleg benne lenne a randiban csak még korainak találja,vagy ez is egyfajta női tesz amivel kiakarta puhatolni mennyire komolyak a szándékaim,feladom e ha elutasít? Jártam már ugy lánnyal hogy elutasitott mégis hajtottam rá nem vettem tutinak a Nem-et aztán a végén csak pofára estem,ez más történet, szóval? Tesztelt vagy visszautasitott?

2015. nov. 18. 17:35
 1/9 anonim ***** válasza:
ha 1 nő akar 1 férfitől valamit nem mond nemet! téged csak unalom űzőnek tart !
2015. nov. 18. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz még egy kicsit, és ha hosszabb időn keresztül elutasító akkor hagyd a fenébe.
2015. nov. 18. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
Engem mikor heten elhivott a baratom, szinte rogton 1-2 nap utan igent mondtam. Szimpatikus volt akkor meg minek szorakozzak mig MAs lecsapja a kezemrol?
2015. nov. 18. 17:54
 4/9 anonim ***** válasza:
lehet fél az élettől, a kapcsolatoktól, fél belevágni bármibe is. Ebből neki magának kell kimozdulnia, nem hiszem, hogy sokat tehetsz. Ha nem, nem. Én sok energiát nem fektetnék bele, különösen egy netes kapcsolatba, mert abba olyan könnyen bele lehet sok mindent, felruházni a másikat olyan tulajdonságokkal, melyekre csak mi vágyunk, és a másikra nem is jellemző.
2015. nov. 18. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Kérdés, miért is akarnál valaki olyannal lenni, aki már az elején tesztelget és játszmázik?
2015. nov. 18. 18:09
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia Tomi!

Nem hiszem, h tesztelgetne, meg húzná az időt. Ha tetszenél neki külsőre, akkor igent mondana egy randira rögtön. Az is lehet, h van valakije, csak nem mondta el és neki elég az, h veled dumálgathat.

32N

2015. nov. 18. 18:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen teszt. Velem is volt már olyan, h egy lány nemet mondott, aztán én onnantól leszartam, erre meg ő kezdett el keresni, meg találkozni akart, meg jött azzal a szöveggel h meggondolta magát, de ebbe semmi teszt nem volt. Egyszerűen csak sok nőnek az kell, akit nem kaphatnak meg, amikor bepróbálkoztam nála ,akkor nem kellettem neki, de amint leszartam, onnantól meg rögtön ő kezdett futni utánam, de belőlem egy nő sem csinálhat hülyét, ha egyszer elutasított, én onnantól nem fogok többé próbálkozni nála, ha térden állva könyörög akkor sem.
2015. nov. 18. 18:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Mindegyik kommentben van logikus észrevétel,ha magamból indulok ki,mint pasi,azokat a nőket tartom vonzónak, akik ugymond kihivást jelentenek, s ilyen módon lehet igazság abban is hogy ha a nőt "leszarod" elérhetetlennek közömbösnek tünsz számára felcsillan a női vadászkedve!Isten tudja mikor melyik megoldás a célravezető,ember függő ez is mint annyi más!Talán még teszek egy próbát nála, aztán ha a nem, nem marad, akkor lépés tovább! A hölgyeknek üzenem, senki sincs biztonságban,bárhol bármikor felbukkanhatok és akkor elrabolom a sziveket! :))))) Már amelyik szabad és nem rabolta el még más! :)
2015. nov. 18. 19:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik, de azért nem ennyire tudatosan. Tehát nem direkt elküldöm és várom, hogy keres.e még.
2015. nov. 18. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!