Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány mellém ül órán, akkor tetszem neki?
csak melletted volt hely. akkor tetszel neki ha rád néz és mosolyog esetleg beszélget veled.
2010. márc. 20. 13:27
Lehet vagy csak te normálisabb vagy, mint a többi és reméli talán nem zaklatod ahogy más tenné.
2010. márc. 20. 13:28
Hát nem valószínű, ez még semmit sem jelent.Ha például stírölt volna téged erőteljesen, vagy szemezett volna veled és esetleg még beszélgetett is volna veled akkor igen.
L18
2010. márc. 20. 13:37
4/16 A kérdező kommentje:
Elég csendes, visszahúzódó lány, de néha rám szokott nézni hosszan.
ma a buszon,mellém ült egy öregasszony.akkor most tetszem neki?:OOOO
2010. márc. 20. 13:44
Szia! Én is ilyen csendes, visszahúzódó voltam, örülj neki hogy melléd mert ülni! Ismerem, bejösz sztem neki, csak lehet hogy nem mer kommunikálni! SOk szerencsét!!
2010. márc. 20. 13:59
Akkor gondolom érdekel a lány, ha igen akkor kezdj el vele beszélgetni és oldottabb lesz a hangulat.
L18
2010. márc. 20. 14:15
Nem lehet nem észrevenni azt, ha tetszel valakinek. Én is azonnal kiszúrtam mindig, pedig volt, hogy évente egyszer futottam össze az illetővel. Ő persze már idősebb, nem iskoláskorúak vagyunk már, tehát előfordult, hogy rá is kérdezett, de azelőtt is mindig éreztem, hogy tetszem neki. Hidd el, hogy másképp néz rád. Ha háttal állsz neki akkoris magadon érzed a tekintetét. Ha ránézel te is pillanatnyi zavart látsz az arcán. Szóval ezek apró jelek, de tényleg nehéz nem kiszúrni.
2010. márc. 20. 15:52
fúú baszeg:D 18éves vagy...és ien logikád van és itt kérdezgeted a raj népséget:D
na mos kom:
sztem semmi köze ahhoz h ki teccik kinek a suliban az ülésrenddel kapcsolatban:D:D
mellémis németen egy lány szokott ülni: pedig a másik lány mellett is van hej: páratlanok vagyunk(mármint a csoport:D) de tudom h nem teccek neki sőt néha úgy elkezd szidni: de már nem mer mert én jól betudom őt oltani sok mindennel, inkább nem basztat: igy én se őt:D
bocs h összetörtem a hiú ábrándaidat:D
F/16
2010. márc. 20. 20:55
biztos bejössz neki, de az is lehet h csak dugni akar veled!
2010. márc. 20. 23:28
Kapcsolódó kérdések: