Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hitessem el vele h tenyleg szeretem?
hát ha már hittegetni, kell akkor semmi esélyed.
ne hittesd el vele,hanem szeresd.
csókold meg hosszú ,forró csókkal, majd ne engedd ki a karjaidból, rakd a homlokához a homlokodat, nézz mélyen a szemébe, és mond neki, hogy mennyire szereted!
Ezek után ne bizonygasd tovább, mert hitelét vesztheti, csak óvatosan, de határozottan szorítsd magadhoz, és sóhajts nagyot..sztem ha szerelmes vagy ez magátol kellene jönnie... :Dhhmmmmm?
Olvastam erről egy érdekes könyvet (az 5 szeretet nyelv), mert nekem is volt ilyen gondom, egyszerűen nem érezte a barátnőm, hogy igazán szeretem.
Az alapján 5 féle ember van, mindnek más módon derül ki, hogy szereted:
1.minőségi idő: sok időt vele lenni, éreztetni, hogy része az életednek; ha vele vagy akkor "vele is légy", ne tévézzetek, vagy valami, hanem tényleg beszélgess vele, hallgasd meg, ...
2.elismerő szavak: minden apróságot, amit feléd megtesz, megköszönni; sokszor elmondani, hogy mennyire jó, ezt vagy azt mennyire jól csinálta, hogy menni fog neki, amit akar, ...
3. szívességek: segíteni neki, kis szívességeket tenni, megkönnyíteni í dolgát, kitalálni, hogy miben lehetnél a segítségére
4.ajándékok: mindig meglepni valami aprósággal, valamivel, ami kicsit felvidítja; nem kell, hogy drága legyen, csak neki szóló
5.testi érintés: ölelni, csókolni, becézni, szeretkezni vele,....
Csak találd ki, hogy melyik az ő típusa (pl, hogy ő hogyan fejezi ki feléd a szeretetét, az mutatja) és szeresd úgy. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!