Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Cinkes ez a korkülömbség?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cinkes ez a korkülömbség?

Figyelt kérdés
Hali 18 éves fiú vagyok és van egy csaj aki nem kicsit tetszik nekem. Azt hittem kb 1 évvel lehet fiatalabb nállam kinézet alapján. Most viszont megtudtam hogy 15 éves és kicsit megtorpantam. Aranyos csaj és nem kislányos ezért is hittem hogy idősebb. Szerintetek ez cinkes? normális kommentet plz.
2010. márc. 19. 22:29
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
0%
ááá, dehogy cinkes.. könnyen megkurhatod. :DD de, előre mondom.. persze, nem fogtok védekezni, mert " te tudsz vigyázni ", a csaj terhes lesz, és mehettek abortuszra. :SS
2010. márc. 19. 22:31
 2/20 A kérdező kommentje:
Koszi ez aztán normális komment.
2010. márc. 19. 22:34
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi gond nincs ezzel.

Én 13 voltam mikor megismertem a pasim aki 18 volt. 7 éves kapcsolat lett belőle.

2010. márc. 19. 22:35
 4/20 anonim ***** válasza:
24%
anyam.. azért ez a 13 nem normalis. na, szoval, sztem nem kellene 18 évesen 15 évessel kezdeni, de ahogy gondoljatok. a mai 15 évesek ugyis mindenre kaphatoak. engem anno az ilyen idős pasik azért hagytak ott, mert nem ugrottam az ágyukba. még jó, h nem tettem. 1. valaszolo voltam.
2010. márc. 19. 22:36
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Szerintem egyáltalán nem vészes ez a korkülönbség. Nyugodtan ismerkedhetsz vele, aztán járhattok, ha úgy alakul...

(Egyébként én pedig 14 voltam, amikor összejöttem az akkor 22 éves párommal és 4,5 évig voltunk együtt.)

2010. márc. 19. 22:36
 6/20 anonim ***** válasza:
56%
anyam.. de mit szoltak a szüleitek? pl. utolsó? engem már régen kiraktak volna.. na jo, nem, de nem örültek volna. pedig jo volt a kapcsolatunk.
2010. márc. 19. 22:37
 7/20 anonim ***** válasza:

Hát, először titokban találkozgattam Vele, mert tudtam, hogy Anyukám infarktust kapott volna, aztán megbarátkozott a helyzettel...

A csók is kb 2 hónap után történt meg először, a szex pedig több, mint fél év után.

2010. márc. 19. 22:39
 8/20 anonim ***** válasza:

ez egyáltalán nem cikis korkülönbség

ennyi szerintem pont kell, mert a lányok am is hamarabb érnek

és mint mondtad kinézet alapján is többnek néz ki mint 15,és mint írod:" aki nem kicsit tetszik nekem"-akkor gondolom h már vmennyire ismeritek egymást, szóval értelmileg is fejlett

szóval nem gáz :D...szerintem ennyi pont kell

én nekem is a 17-18 éves srácok jönnek be,a 17 év alattiak olyan éretlennek tűnnek hozzám,persze tisztelet a kivételnek(bár én ezzel még nem találkoztam)

15/L

:)

2010. márc. 19. 22:40
 9/20 anonim ***** válasza:

Te kis genya, te most dicsekedsz, és nem tanácsot kérsz!!! :D

Bár én újíthatnék be egy feszes puncijú 15 évest! :D

Nemhogy normális, egyenesen király! ;)

2010. márc. 19. 22:48
 10/20 anonim válasza:

Szia!

Szerintem egyáltalán nem gáz! Én most vagyok 20, a barátnőm 17, szóval két éve amikor összejöttünk, pont ugyanez volt a felállás. Jah, és attól még mert te 18 vagy éppen ő meg 15, az nem feltétlenül jelent 3 év korkülönbséget, az lehet akár két én és 1-2 hónap is :)

Üdv!

2010. márc. 19. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!