Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti írnátok a barátnőjének ebben a helyzetben? 25/N
Figyelt kérdés
2 hónapja megismertem egy 34 éves férfit. Azt mondta, hogy nem rég szakított a barátnőjével, mi meg elkezdtünk találkozgatni. A facebookján továbbra is ki volt téve, hogy kapcsolatban xy-nal. Én nem akartam sürgetni a dolgot, gondoltam majd leveszi, ha eltelt egy kis idő, de én konkrétan rákérdeztem, hogy teljesen biztos-e, hogy ők szakítottak, mert én nem akarok más pasijával randizni. Aztán szépen eltelt ez a 2 hónap, én úgy érzem, hogy csak szórakozik velem és nincsenek érzései irántam, szóval tervezem, hogy abbahagyom ezt az egészet. Viszont most már abban sem vagyok biztos, hogy a másik nő tudja, mi az ábra. Szívesen beszélnék vele, hogy tényleg szakítottak-e, vagy neki mit adott be. Én fordított helyzetben örülnék, ha valaki felnyitná a szemem, de nem vagyok biztos benne, hogy helyes dolog írni neki. Szerintetek?
Egyébként gratulálok, látszik hogy a legtöbben még állati szinten "gondolkodnak".
2015. nov. 14. 23:21
12/20 anonim válasza:
Ird meg a bnojenek, h lefekudtetek es jartok
2015. nov. 14. 23:29
13/20 anonim válasza:
Én már csak azért is rá írnék a csajra. Esetleg egy közös fotón be taggolnám, hogy milyen istenkirály randi volt ez, aztán meg várnám a reakciót. Ilyesmire nem gondoltál?
2015. nov. 14. 23:34
14/20 anonim válasza:
Én írnék neki, szerintem így vagy korrekt.
2015. nov. 14. 23:49
15/20 anonim válasza:
Áhá értem, szóval amíg a pasi a te puncidat döfködte addig le se szartad a csajt, de most, hogy már a pasi koccolna téged miután már megvoltál neki, hirtelen elkezd érdekelni a csaj... kicsit sem álszent. A saját egódat bántja, hogy használt a pasi, a farkára húzott, azt kidobott, és menne vissza a csajához. Magadnak köszönheted, te voltál hülye, hogy egyből szétnyitottad neki a lábaid az első szép szóra, pedig tudtad, hogy van csaja. Most is magasról szarsz a csajára, csak revansot akarsz. Szánalmas vagy.
2015. nov. 14. 23:57
16/20 anonim válasza:
Már megpakolt, ennyi volt, kész. Lépj túl.
2015. nov. 15. 02:02
17/20 anonim válasza:
Én nem írnék neki, de tennék fel egy közös képet, vagy valamilyen bejegyzést arra vonatkozóan, hogy milyen jól éreztem magam a pasassal... Akár többször is, valamelyiket csak kiszúrja a "barátnő".
Ha egy ilyet látnék, valószínűleg én magam keresném fel a harmadik személyt és kérdezném meg, hogy miről is van szó. Természetesen a párom lenne az első, akinél informálódok, de sajnos volt már hasonló, kimagyarázhatatlan esettel dolgom, ahol a pasas próbálta menteni a menthetőt, így szeretem minden oldalról körberágni az ilyesmi eseteket és azonnal repíteni azt, aki hajlandó ezt megtenni velem.
Összességében nem zaklatnám a barátnőt, mert ha elvakult, akkor úgy is behülyíti a barátja, a te kapálózásod meg csak valami kétségbeesett hisztinek fog tűnni.
2015. nov. 15. 10:03
18/20 anonim válasza:
Én nem írnék a barátnőnek. Nincs közöm ahhoz a kapcsolathoz, csak a sajátomhoz. Ha a faszi nem korrekt dobom. De a másik lány és az ő kapcsolata már nem az én terepem. Én a helyedben "nem reagálnék soha többé" a csávónak sem és eszembe nem jutna írni a lánynak. Minek? Meg akarod menteni? Ha nem vled mással csalja meg. Mellesleg nagyanyáinktól tudom, nem minden nő hülye, és van aki elnézi a párja kilengéseit mert több értéket vél a kapcsolatában mintsem ezt a bocsánatos bűnt. Nos ez nem én vagyok, de van aki igen. Nem tudhatod hogy a barátnő akar e vagy nem akar szembesülni ezzel. Az hogy te akarnád tudni az egy dolog. Az a lány nem te vagy.
2015. nov. 15. 14:13
19/20 anonim válasza:
Nálam már ott megbukik a történet, hogy egy 25 éves csaj mi a f..t akar egy 34 éves pasitól?
Komolyan azt hitted, hogy majd felvállal Téged?
Majdnem 10 év van köztetek és szerintem egy 25 éves nő...inkább még lány nem elég érett egy 34 éves pasihoz.
Igen, a pasi se biztos, hogy elég érett, de kihasználta a naivságod ez biztos. Te meg butuskán belementél, mert azt hitted már felnőtt nő vagy...
Gyorsan felejtsd el az egészet!
2015. nov. 15. 15:26
20/20 anonim válasza:
Kedves utolsó válaszoló! Nem is gondolnád hány olyan kapcsolat van, amiben abszolút nem számít ekkora korkülönbség, sőt... A legtöbb harmincas ismerősöm éppen ilyen korban jutott el arra a szintre, hogy szeretne megállapodni és egyvalaki mellett lehorgonyozni. Azért a 25-6 éves nőkben többnyire ez megvan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!